الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم: (برای ۳ تا ۴ نفر)
برنج ۲٫۵ پیمانه
کره ۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
ادویه پلویی ۱قاشق چایخوری
قارچ تازه ۵۰۰ گرم
زرشک ۰٫۵ پیمانه
پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
نان لواش برای ته دیگ برنج
آبلیمو ۱ تا ۲ قاشق
طرز تهیه:
برنج را که از قبل خیس کرده ایم آبکشی می کنیم.
قارچ را سرخ کرده و ۱ تا ۲ قاشق آبلیمو به آن می زنیم. (قارچ در ابتدا آب می اندازد و بعد سرخ می شود.) پیاز داغ را اضافه می کنیم و سپس رب و زرشک را می افزاییم تا سرخ شود و در نهایت نمک و مقداری کره اضافه می کنیم.
ته دیگ نان گذاشته بعد لایه به لایه برنج و مواد بالا را می ریزیم و رویش را ادویه پلویی می پاشیم. می گذاریم تا قارچ پلو دم بکشد.
این غذا را می توانید با ماست و خیار بخوریم
برنج ۲٫۵ پیمانه
کره ۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
ادویه پلویی ۱قاشق چایخوری
قارچ تازه ۵۰۰ گرم
زرشک ۰٫۵ پیمانه
پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
نان لواش برای ته دیگ برنج
آبلیمو ۱ تا ۲ قاشق
طرز تهیه:
برنج را که از قبل خیس کرده ایم آبکشی می کنیم.
قارچ را سرخ کرده و ۱ تا ۲ قاشق آبلیمو به آن می زنیم. (قارچ در ابتدا آب می اندازد و بعد سرخ می شود.) پیاز داغ را اضافه می کنیم و سپس رب و زرشک را می افزاییم تا سرخ شود و در نهایت نمک و مقداری کره اضافه می کنیم.
ته دیگ نان گذاشته بعد لایه به لایه برنج و مواد بالا را می ریزیم و رویش را ادویه پلویی می پاشیم. می گذاریم تا قارچ پلو دم بکشد.
این غذا را می توانید با ماست و خیار بخوریم