• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عصبانی هستم . چکار کنم؟

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیز من در جائی خلوت بشین و در ذهنت بشدت با مسئله برخورد کن و خیلی شدید. کمی آرام می شوی. در مرحله بعد کمتر و کمتر .با .... دیگر مسئله ای نداری و اگر هم باشد , کمتر. حالا با طرف صحبت کن. نتیجه خوبی دارد.

دکمه ویرایش را زدم تا عرض کنم باورکنید منظور خاصی ندارم کلی این مسئله را عنوان کردم. نتیجه اش عالی است. فوق عالی.

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیز من در جائی خلوت بشین و در ذهنت بشدت با مسئله برخورد کن و خیلی شدید. کمی آرام می شوی. در مرحله بعد کمتر و کمتر .با .... دیگر مسئله ای نداری و اگر هم باشد , کمتر. حالا با طرف صحبت کن. نتیجه خوبی دارد.

دکمه ویرایش را زدم تا عرض کنم باورکنید منظور خاصی ندارم کلی این مسئله را عنوان کردم. نتیجه اش عالی است. فوق عالی.

نتیجه برخورد شدید ذهنی : قطع دوستی - طلاق - زندان . مجسم کنید. بعد پشیمانی . عزیزان عزیزی از دوستانم پرسید چرا با سرعت کم رانندگی میکنی؟
گفتم : چرا کاری کنم که بعد پشیمان شوم .دوستم گفت : باور کن حتما در زمان عصبانیت همین کار را خواهم کرد.دوستت دارم.
گفتم : من بیشتر
(کاملا واقعی)

maksemos

متخصص بخش خودرو
من دیروز خیلی عصبانی بودم ولی با پیام های جناب ادمین تونستم بر خشمم غلبه کنم
عجب گل پسریه این ادمین:دوست:

بالا