سلام دوستان چرا فیلم ها در سیستم من سر و ته نشان میده؟ چکار کنم مشکلم برطرف بشه؟
S stars کاربر ويژه 2013 , September 22 #1 سلام دوستان چرا فیلم ها در سیستم من سر و ته نشان میده؟ چکار کنم مشکلم برطرف بشه؟
A ahmadfononi معاونت انجمن 2013 , September 23 #2 سلام کلید F2 را بزنید. سپس وارد قسمت prefrences میشید. حال گزینه initialize all presets را بزنید. برنامه ریست می شود ببینید مشکل حل میشود یا خیر. اگر این مورد جواب نداد، ببینید آیا درایور گرافیکتون نصب هست یا خیر. آخرین ویرایش: 2013 , September 23
سلام کلید F2 را بزنید. سپس وارد قسمت prefrences میشید. حال گزینه initialize all presets را بزنید. برنامه ریست می شود ببینید مشکل حل میشود یا خیر. اگر این مورد جواب نداد، ببینید آیا درایور گرافیکتون نصب هست یا خیر.
S stars کاربر ويژه 2013 , September 23 #3 ahmadfononi گفت: سلام کلید F2 را بزنید. سپس وارد قسمت prefrences میشید. حال گزینه initialize all presets را بزنید. برنامه ریست می شود ببینید مشکل حل میشود یا خیر. کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز از راهنمایی خوبتون بسیار ممنونم.:گل:
ahmadfononi گفت: سلام کلید F2 را بزنید. سپس وارد قسمت prefrences میشید. حال گزینه initialize all presets را بزنید. برنامه ریست می شود ببینید مشکل حل میشود یا خیر. کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز از راهنمایی خوبتون بسیار ممنونم.:گل: