• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عکس تاسف بار دختر تهرانی رو پل

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
در این مطلب یک عکس جدید و تاسف برای شما آماده کرده ایم که قطعا عکس جالب خواهد بود .

عکس دختر کوچک و خردسالی که روی پل عابر پیاده مشغول نوشتن تکالیف خود است .
عکس را در زیر مشاهده میکنید

dokhtar-tehrani3.jpg

South Boy

متخصص بخش فوتبال
رضا جان مشکل ما این است که دنبال دور ور هستیم نه اصل مطلب .
مثلا چه مهمه این عکس کی انداخته "کجا انداخته"اسم دختره کیه".....
مهم الان اینه بدونیم ایا این کدوک شب کجا میخوابه؟؟ایا این کودک گرسنه میخوابه.؟؟ایا این کودک در سرمای سرد زمستون سر پناهی داره؟؟؟
اره رضا جان مهم اینه عزیزم.
واقعا عکس تاسف باری است نه به حال دختر بچه بحال بی دادی فقر و گرسنگی ....
ممنون حسرت جان:گل:

maksemos

متخصص بخش خودرو
هه
یه سوال اینجا پیش میاد!
از این جور چیزا هر کدوم از ما روزی چند تا میبینیم ....!
ولی خب این شده برا جامعه یه دغدغه ...البته شاید ..!!!
برا بعضی ها هم شده یه پرچم که بگیرن دستشون و ...خودشون رو منجی یا دلسوخته دست و پا بسته نشون بدن !
که همون در حد حرف و نوشتن هستش.

ولی خب اینجا یه سوال هست !
حسرت خانم شما که این عکس رو گذاشتین و یا آقای سگر شما که اینقدر خوب دارین در مورد حرف میزنین ...!
راه حل مناسبی دارین..یا فقط در حد حرف زدن بلدید.؟
اگه در حد حرف زدن باشه که اینو خیلی ها میدونن و من لازم نمیدونن رو زخم مردم نمک بپاشین و مثلا یادشون بندازین که همچین ادمهای هم وجود دارن !

South Boy

متخصص بخش فوتبال
اول ممنون از یوسف جان بابت طرح سوال زیباشون.......
جواب راحل به علت ویرایش شدن مطلب و حذف شدن پستم و خیلییییییییییی دلایل دیگه معذورم ......
ولی یک چیز میگم دیدن این صحنه هااا به نظر من خنده نداره یوسف جان باید به حال بگریم.ایناااا لیبیایی نیستن یا مالی چی نیستن. اینا هم وطن ما هستن.
هم زبون و میهنی ما هستن.بعد جناب یوسف توهین به کسی نباشه اون کسی که راضی به دیدن بد بختی ملت خودش هست و بقول تو پرچم بگیره دسش اون شخص بره بمیره بهتره البته ببخشیا.
حرفی ندارم

maksemos

متخصص بخش خودرو
هههه
خندم برا اینه که واقعا نمیدونین چی هستین کی هستین چیکار میخوایین بکنین ...!

من فکر میکنم نه تنها شما بلکه کسی نیست جوابی برا این پیدا کنه که شما بیجوابی خودتون رو به بهانه ویرایش و حذف میپوشونین!
البته میدونم تو ذهنتون یه چیزایی هست که به نظر شما جواب هست ولی نه نیست ..!
نیست چون آقای سگر عقل کل تر از شما هااا وجود داره...
بیدار تر از شما هم وجود داره ....

بله اینا هم وطن ما هستن ...ولی خب مگه میشه کاری کرد واقعا میشه..!
یه نفره دو نفره...میدونین چند نفرن که این جوری رگ هم وطنیتون کلفت میشه !! و ادعای میهن پرستی میکنین.

اون کسی که راضی به دیدن بد بختی ملت خودش هست و بقول تو پرچم بگیره دسش...

اصلا ببینم شما میدونین کجا زندگی میکنین ..؟
یا شما خوابین و یا خودتون رو زدین به خواب
که حدس من رو گزینه دوم هستش..!

البته شما اینجا پرچم رو استعاره از یه کیبورد داشته باشین.. که گرفتین دستتون و فکر میکنین با چند تا خط تایپ کردین میتونین زمین و زمان رو از این خفت بیدار کنین و ...

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
هه
یه سوال اینجا پیش میاد!
از این جور چیزا هر کدوم از ما روزی چند تا میبینیم ....!
ولی خب این شده برا جامعه یه دغدغه ...البته شاید ..!!!
برا بعضی ها هم شده یه پرچم که بگیرن دستشون و ...خودشون رو منجی یا دلسوخته دست و پا بسته نشون بدن !
که همون در حد حرف و نوشتن هستش.

ولی خب اینجا یه سوال هست !
حسرت خانم شما که این عکس رو گذاشتین و یا آقای سگر شما که اینقدر خوب دارین در مورد حرف میزنین ...!
راه حل مناسبی دارین..یا فقط در حد حرف زدن بلدید.؟
اگه در حد حرف زدن باشه که اینو خیلی ها میدونن و من لازم نمیدونن رو زخم مردم نمک بپاشین و مثلا یادشون بندازین که همچین ادمهای هم وجود دارن !

سلام آقا یوسف

البته من نمیگم از این چیزا کم نیست حتی تو خود مرند هم زیاده اما منظورم این نیست که

بگم من منجی هستم نه من تنها این کار از دستم بر میومد که این رو بذارم که شاید یه

مسئولی ببینه ...

حالا من نمیفهمم شما چرا ناراحت میشین ؟

South Boy

متخصص بخش فوتبال
بقول یکی یک جمله قشنگ گفت گفت از یا حسین تا با حسین خیلی فاصله هست.
کوفیانم گفتند یا حسین ولی با حسین نبودن.
جناب اگر من با همین کیبورد بقول تو پرچم گرفتم دسم.نه عزیز تو برو قطر ببین گداااااا تو خیابونشون پیدا میکنی یا معتاد؟؟؟بیااا هرچی خاستی به من بگوو.
من 15 سال اونجا بودم بعد امدم ایران .
این صحنه هاا رو دیدم مشکل ما هستیم یا کشور قطر زیادی به ملتش میرسه؟؟؟نه عزیز ........دلسوز داره.
اره این کار کار ما نیست کار مسئولینه که ببینند و نظر بدن که کشور تو چه برهه گیر کرده.
نه من مثل شما شعار روشنفکری نمیدم و بعد تا تونستم از وسایل دورو ورم کمک به هم نوع کردم.
حالا چه با کیبورد بگم تا مسئولین بیدار بشن.چه با دیدن چشم و کمک مادی.روحی.
اره میشه اگر چهارتا امثال شما اینجور به خودشون ترقیب نکنند که نه نمیشه ما نمیتونیم و ....اگر اینجوری فکرت هست پس بخواب .
اره ادعای مهین پرستی میکنیم چوووون کشور مااا اینجور نبود که هست ایرانی که قطب اول گازو نفت هست این جور باید ملت باشن؟؟؟
اره من میدونم کجا زندگی میکنم ......جایی که ملتش برای این خاک خون دادن برای پیشرفتش زحمت کشیدن.
حق ملت نیس اینجوری امثال دیده بشه بین ملت.که از شدت فقر نا رفتن نداشه باشه.
اخرین پستمه
موفق باشید

maksemos

متخصص بخش خودرو
و بعد تا تونستم از وسایل دورو ورم کمک به هم نوع کردم.
این که گفتن از نظر من ریا کاریه اصولا افرادی که دست از دیگری میگیرن بازگو نمیکنن !    
به به
کوفیان !
شما مطمئن باشین الان مردم رو دست کوفیان هم آب میریزن چه برسه به به حرف های دیگه ...!
تو هر کشوری هر جور مردیمی زندگی میکنه 
همه نو قشری وجود داره از تیلیادرگرفته تا کسی که به نون شبش محتاجه ! 
متاسفانه شماها فقط بد هاشو میبینین و علم میکنین بر نیزه هاتون ..
حرف من این نیست که ایران خوبه یا بد
حرف من اینه که شما و امسال شما ادعای یه مملکتی رو میکنین که تو رویاهاتون پرورش دادینش!

در ضمن بنده شعار روشنفکری سر ندام.!  فقط خواستم بهتون بفهمونم که توهم نزنین..ظاهرا با خوب حرف زدن مشکلی درست نمیشه ..که اگه درست میشد خیلی ها هستن که حتی هم دلسوز تر از شما هستن و هم خوب تر حرف میزنن تا برسه به گوش مسئولین !

هه هه تا امسال شما هستین به قول معروف : آسوده بخواب که ما بیداریم !
بله ما خوابیم و شما بیدار فقط این بیداری کذبه ! چون با حلو حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه...
حرص خونشم بزار اونایی بکشن که دادن نه اونایی که دست به سینه ایستادن و فقط و فقط جوّ سازی میکنن.

موفق هستیم !

Reza.M

Banned
رضا جان مشکل ما این است که دنبال دور ور هستیم نه اصل مطلب .
مثلا چه مهمه این عکس کی انداخته "کجا انداخته"اسم دختره کیه".....
مهم الان اینه بدونیم ایا این کدوک شب کجا میخوابه؟؟ایا این کودک گرسنه میخوابه.؟؟ایا این کودک در سرمای سرد زمستون سر پناهی داره؟؟؟
اره رضا جان مهم اینه عزیزم.
واقعا عکس تاسف باری است نه به حال دختر بچه بحال بی دادی فقر و گرسنگی ....
ممنون حسرت جان:گل:

دوست عزیز منظور من چیز دیگه ای بود
حسرت عزیز نوشته بودند که این عکس رو تهیه کردیم !
من پرسیدم خودشون این عکس را انداخته اند یا خیر ؟!!!

بنده به هیچ وجه خودم رو داخل چنین مسایلی نمیکنم چون هیچ سودی برای هیچ کس نداره ...

سکرت

کاربر ويژه
میدونید همه به نوعی دارید یه حرف رو میزنید ولی زبان گویش متفاوته .اونی که این تصویر رو منتشر کرده کار زشتی کرده نه برای اینکه چهره ی فقر رو آشکار کرده بلکه برای اینکه این دختر مشخصه که شرمنده ست و من اجازه ندارم برای اینکه استفاده کنم از یک تصویر کسی رو شرمنده ی عام و خاص کنم .دیگه اینکه از خودمون باید ناله کنیم که باید بکنیم چرا که حس مسئولیت پذیری در جامعه بسیار رقیق و کم رنگ شده آنقدر که اگر در ملاء عام کسی کشته بشه ،همه منتظرن دیگری بره کمک کنه وبله افراد خودشون وجود تصمیم گیری ندارند و همه فقط به فکر خودشون هستند .این که میگم یک بیماری فراگیر در کل جهانه که گریبان همه ی کشور ها رو گرفته بی مسئولیتی و بی تفاوتی نسبت به هم نوع چیزی که در موجودات دیگه هنوز با قدرت باقیه حیوانات خیلی قشنگ از هم حمایت میکنند گیاهان همینطورشما یک گیاه رونده رو ببینید چقدر زیبا روی همنوعان خودش میپیچه و بالا میره و همنوعش حمایتش میکنه حالا شما یک میلیمتر به دیگری راه نمیدی بله اما ،اما یک تفاوت بین ما و حیوانات و گیاهان ست بله این تفاوت اینه که اونها به طور غریزی اینکار رو میکنند ولی ما میتونیم انتخاب کنیم که نمیکنیم ا.خوب برای رفع این دست معضل ها اونی که مسئوله باید حرکت های کلیدی رو بکنه ولی هر یک از ما یاد بگیریم که هر مشکلی رو دیدیم منتظر دیگری نباشیم و به جای گرفتن تصویر و ایجاد سوژه این دختر رو تسکین بدیم با حداقل حرکتی که میتونیم بکنیم .همه که همراه باشیم قدر مسلم میتونه موثر باشه.

در مجموع گذاشتن این تصویر محاسن زیادی داشته خوبه، که مباحثه های سازنده باشه و از هم ایده بگیریم .
برای همتون ارزوی توفیق دارم .

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
دوست عزیز منظور من چیز دیگه ای بود
حسرت عزیز نوشته بودند که این عکس رو تهیه کردیم !
من پرسیدم خودشون این عکس را انداخته اند یا خیر ؟!!!

بنده به هیچ وجه خودم رو داخل چنین مسایلی نمیکنم چون هیچ سودی برای هیچ کس نداره ...

سلام آقا رضا

نه دوست عزیز من این رو از یه سایتی برداشتم

بالا