• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فردوسي پور خودش مي گويد چطور ادايش را دربياورم

rahnama

پدر ایران انجمن
عادل آنقدر از كار خوشش آمده كه خيلي وقت ها با من تماس مي گيرد و مي گويد براي برنامه جديدت اين كار را بكن و يا اين حالت را دربياور.

سامان گوران بازيگر سريال خنده بازار گفته است: شايد باور نكنيد ولي من بعد از كار خنده بازار با عادل فروسي پور دوست شدم و واقعا افتخار مي كنم كه حالا دوستهاي صميمي هم هستيم وحتي خودش مي گويد چگونه ادايش را دربياورم.​
گوران گفته است: عادل آنقدر از كار خوشش آمده كه خيلي وقت ها با من تماس مي گيرد و مي گويد براي برنامه جديدت اين كاررا بكن و يا اين حالت را دربياورد.​

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
این برخورد خوب عادل فردوسی پور رو در رابطه با این برنامه من چند بار دیگه هم شنیده بودم، من فکر کنم این بزرگترین و بهترین خصلتی هست که باید یک شخصیت مردمی داشته باشه، که متاسفانه اکثراً موجود نیست !!!

من شنیده ام که بعضی از شخصیت هایی که در این برنامه اداشون در آورده شده ناراضی بودن و شکایت کردند از این بابت. به نظر من کسی که مردم رو دوست داشته باشه اصلاً از این موضوعات و شاد شدن مردم ناراحت نمیشه بلکه این امر باعث محبوبیت بیشترش هم خواهد شد.

این نوع طنز ها در اکثر کشور های پیشرفته و حتی نیمه پیشرفته در رابطه با با معروفترین شخصیت های مردمی باراها تولید شده و و میشه. و یک نوع طنز رایج و پرطرفدار هست که گاهاً شکل انتقادی رو هم به خودش میگیره و به همین جهت مفید هم هست!

بالا