• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فرق افراد موفق(زرنگ) با ناموفق (تنبل)در چیست؟

rahnama

پدر ایران انجمن
فرق افراد موفق(زرنگ) با ناموفق (تنبل)در چیست؟
فرق این دو در این است که افراد موفق هدف دارند و آنرا مکتوب میکنند و ایمان و باور دارند که این راز را فهمیده و به همه اهدافشان می رسند.جملات تلقینی برای خود تهیه کرده و مدام آنرا تکرار میکنند. اعتماد بنفس زیادی دارند و خود را از کسی پائین تر حس نمیکنند. مشکلاتشان را برای حل به خد ا می سپارند.
افراد ناموفق شروع کننده خوبی هستند ولی پایان دهنده بسیار بد.چون هدف مکتوب ندارند وسط راه دلسرد شده و فعالیتهای خود را رها میکنند.اعتماد بنفس بسیار پائینی دارند و دائم نمی توان و نمی شود را بکار می برند.
موفقتر باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فرق این دو در این است که افراد موفق هدف دارند و آنرا مکتوب میکنند و ایمان و باور دارند که این راز را فهمیده و به همه اهدافشان می رسند.جملات تلقینی برای خود تهیه کرده و مدام آنرا تکرار میکنند. اعتماد بنفس زیادی دارند و خود را از کسی پائین تر حس نمیکنند. مشکلاتشان را برای حل به خد ا می سپارند.

ممنون بسیار عالی بود.
نمیدونم چرا یاد خودم افتادم! :بدجنس:

rahnama

پدر ایران انجمن

ممنون بسیار عالی بود.
نمیدونم چرا یاد خودم افتادم! :بدجنس:

علی جان با توجه به مدیریت بسیار عالی شما در سایت و روابط عمومی خوب , ایمان دارم زمانی که حرکتی را شروع کنی به موفقیت بالائی می رسی.مسئله ای که من اشاره کردم تعارف نیست چون من در سنی نیستم که خدانخواسته به ناحق مسئله ای را عنوان کنم.
شما جزو افراد موفق جامعه هستی.
زمانی که خصوصیات ذکر شده شما را نوشتم یاد داود پسرم افتادم که دقیقا همین خصوصیات خوب را داشت.گفتم داود دست به هر کاری بزنی موفق می شوی و شد.

موفقیت هر چه بیشتری را برای تمام عزیزان انجمن آرزو دارم.:گل:

بالا