• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فروش مجموعه ی کامل آموزش زبان جی 5 با تمام متعلقات

rahadenj

New member
سلام

یکی دو سال قبل بسته ی کامل آموزش زبان جی 5 رو خریدیم ولی متاسفانه اینقدر گرفتاری و کار پیش اومد که نشد استفاده کنیم !

دیگه خودتون جی 5 رو می شناسید و می دونید چیه و چطوریه کار می کنه .

الان تمام محصول زبان + متعلقاتی که در زیر می نویسم رو بخوایید نو بخرید با هزینه پست فکر می کنم یه خورده از 440-450 تومن بیشتر بشه . ( دوستانی که تمایل به خرید دارن می تونن اول باهاشون تماس بگیرن و تمام موارد رو ازشون بپرسن بعد اینجا اطلاع بدن راجع به قیمت ) ولی در کل قیمتی که می دم واقعا می ارزه چون تقریبا میشه گفت همه چیز نو هست یعنی 99 درصد نو هستن . حتی برای ارسال توی جعبه های خود جی 5 براتون می فرستم که با کیف چرمی می شه دو تا جعبه ی ارسالی جی پنجی .

تا جایی که یادمه فقط دو دسته از ترم یک رو باز کردیم که البته همگی تمیز و مرتب و تا نخورده باقی موندن ( عینه روز اول ) . ( که اگه کسی خریدار باشه تمام این دو بسته رو از روی شماره مرتب و دسته بندی می کنیم براش )

کل جی برگ های 4 ترم وجود دارن و به جز اون دو بسته بقیه آکبند باقی موندن .

کتابهای آموزشی هم همگی سالم و تمیز و میشه گفت دست نخورده هستن . و فرقی با تازه خرید شده ندارن .

جعبه ی جی 5 دو تا خرید کردیم . که یکیش اصلا استفاده نشده و سالمه سالم هست . ( یکیش فروخته میشه چون یکیشون جنسش زیاد خوب نبود و توی ارسال برای ما ترک برداشته بود ولی این یکی که گذاشتیم برای فروش جنسش خوبه و سالمه سالمه ) .

4 تا بسته جی 5 خام هست که آکبندن و فکر کنم 1000 تا باشن .

سی دی آموزش استفاده از جی 5 هست .

سی دی های آموزش زبان 4 ترم هست .

یه کیف همراه یا به قوله خودشون کمراه هست ( که مثله کیف پول می مونه تقریبا و توی جیب جا میشه ) .

یه کیف هست که مخصوص جعبه جی 5 هست که جعبه به راحتی توش جا میشه + یکی دو تا کتاب . چرمی هست و مشکی . و مخصوص جعبه ی جی 5 هست . حتی یه بار هم استفاده نشده و نو هستش . ( الان دیگه این کیف رو نمی فروشن )

قیمت همونطور که گفتم الان بخوایید آکش رو از خودشون بخرید با تمام این متعلقات و هزینه پست ( زمانی که ما خریدم هزینه ی پست می گرفتن حالا رو دیگه نمی دونم ) احتمالا حدود 440-450 یا کمی بالاتر میشه . که می تونید از خودشون سوال کنید .

من قیمت تمام این وسایل رو می دم 350 هزار تومن یعنی میشه گفت 100 هزار تومن کمتر ( همونجور که گفتم 99 درصد وسایل نو هستن )

اگه کسی مایل به خرید بود بگه تا از تک تکشون عکس بگیرم و براش بفرستم .

لطفا فقط کسانی که واقعا قصد خرید دارن اطلاع بدن که عکس بگیرم چون واقعا نه وقتش رو دارم و نه حوصله ش رو . پس خواهشا اذیت نکنید . پیشاپیش از همکاریتون ممنون .

نظر دادن توی تاپیک هم آزاده آزاده .

افرادی که فصد خرید دارن می تونن با آی دی من هم در تماس باشن

rahadenj

بالا