• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فقط ثبت نام کنید و 0.1 دلار جایزه بگیرید

sorek

New member
دوستان هر کس با لینک من عضو شد یوزری که باهاش ثبت نام کرد و شماره حساب پرفکت مانی خودشو اعلام کنه تا 0.1 دلار براش واریز بشه

برای عضویت روی بنر زیر کلیک کنید

حداقل پرداخت 2$ بدون نیاز به هیچ گونه سرمایه گذاری
زیرمجموعه ی نامحدود برای همه نوع اکانت ها
دارای تبلیغات با ارزش ( در حالت استاندارد 0.18$ و در حالت step چهار ، 0.33 دلار روزانه )
دارای مسابقه های زیرمجموعه گیری روزانه با جوایز دلاری با ارزش
و...

​با سلام
در این پست قصد معرفی سایت بی نظیر و فوق العاده پردرآمد buxsteps رو براتون دارم. این سایت در حال حاظر به پیزا و پی پال پرداخت داره ولی طی اعلامیه ای که همین امروز برای کاربرها ارسال شده گفته که به زودی پرداختی ها به پرفکت مانی و بیت کوین هم واریز میشه.

این سایت دارای مسابقه های زیرمجموعه گیری روزانه هست. سایت در روزهای عادی جوایز 20$ رو به account balance افرادی که این مسابقه شرکت کنن میده. شما میتونید با گرفتن حداقل 2 زیرمجموعه جایزه 0.2$ رو به account balance فون بفرستید. ولی سایت در روزهای یکشنبه جوایزش رو 100$ ارتقا میده.

همچنین سایت به شما به ازای گرفتن هر زیرمجموعه مستقیم بسته به نوع اکانتتون از 0.05 تا 0.15 دلار پرداخت میکنه. به هیچ وجه از نظر مطمئن بودن سایت شک نکنید . شما میتونید راجب سایت جست و جو کنید و میفهمید که سایت اسکم نیست. من خودم خیلی در اینترنت راجب این سایت سرچ کردم. ( هم چنین اگه به پایین سایت نگاه کنید میبینید که 12 تا رای در گوگل پلاس داره )

شما در این سایت هم میتونید با قیمت کم اپگرید کنید و بیش ترین قیمت آپگرید هم 9.99$ در ماه میباشد. شما هر جور حساب کنی و آپگرید هم بخری در پایان آپگرید فقط از طریق کلیک کردن سودتون به دست میاد. بهتون پیشنهاد میکنم که حتما در سایت ثبت نام کنید و اگه نمیخواید فعالیت کنید هم نکنید ولی با سایت بسیار آشنا میشید.
علاوه بر این سایت دارای ارزش های تبلیغاتی واقعا بالاست. مثلا در همین step 1 ( رایگان ) شما روزانه حداقل 0.18$ کسب میکنید و بسته به نوع اپگریدتون بیش تر میشه.

من بهتون پیشنهاد میکنم که حتما در سایت فعالیت کنید و نیازی هم به آپگرید نداره شما خودتون میتونید آپگرید درآمد بالایی کسب کنید. اگه هم آپگرید کنید درآمد بیش تری رو به دست میارید. اگه خواستید آپگرید کنید بهترین گزینه ها step 2 و step 3 هستن که در اون میتونید درآمد فوق العاده ای رو کسب کنید.

این توضیح های مختصر راجب سایت بود و شما میتونید برای اشنایی به طور کامل با سایت در اون ثبت نام کنید.

ثبت نام:

بالا