مواد لازم :
گوشت قيمه اي
زرشك
خلال بادام
نمك وفلفل گلاب+دارچين+زعفران
رب گوجه فرنگي
پيازداغ
(ميزان مواد بالا بسته به تعداد نفرات و تجربه شخصي شما درتهيه خورش قيمه است)
تهيه:
ابتدا گوشت را با پيازداغ سرخ ميكنيم.آنگاه نمك وفلفل +رب گوجه رااضافه كرده همراه با آب ميگذاريم جا بيفتد.در نيمه هاي پخت زرشك را همراه با بادام كه از قبل در آب زعفران جوشيده و نرم شده به مواد بالا اضافه ميكنيم.در انتهاي طبخ كمي گلاب +دارچين +زعفران را به خورش اضافه كرده و گاز راخاموش مي نماييم.غذا نبايد آب داشته باشد ولي كاملا خشك هم نباشد(تقريبا آب خورش بايد به خوردش رفته باشد)
براي سرو كردن ميتوانيم همراه برنج زعفراني و خلال بادام روي برنج سفيد تزيين كنيد
گوشت قيمه اي
زرشك
خلال بادام
نمك وفلفل گلاب+دارچين+زعفران
رب گوجه فرنگي
پيازداغ
(ميزان مواد بالا بسته به تعداد نفرات و تجربه شخصي شما درتهيه خورش قيمه است)
تهيه:
ابتدا گوشت را با پيازداغ سرخ ميكنيم.آنگاه نمك وفلفل +رب گوجه رااضافه كرده همراه با آب ميگذاريم جا بيفتد.در نيمه هاي پخت زرشك را همراه با بادام كه از قبل در آب زعفران جوشيده و نرم شده به مواد بالا اضافه ميكنيم.در انتهاي طبخ كمي گلاب +دارچين +زعفران را به خورش اضافه كرده و گاز راخاموش مي نماييم.غذا نبايد آب داشته باشد ولي كاملا خشك هم نباشد(تقريبا آب خورش بايد به خوردش رفته باشد)
براي سرو كردن ميتوانيم همراه برنج زعفراني و خلال بادام روي برنج سفيد تزيين كنيد