• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كاظميان:مطمئن باشيد پرسپوليس قهرمان مي‌شود

rahnama

پدر ایران انجمن

شماره خبر :27920
4351070.jpg
زننده سه گل پرسپوليس پس از نخستين پيروزي اين تيم با اطمينان از قهرماني تيمش سخن مي‌گويد. جواد كاظميان پس از پيروزي 3 بر يك پرسپوليس برابر صنعت نفت گفت: نمي‌دانم چه بگويم امسال و در ابتداي فصل خيلي‌ها من را بدترين خريد پرسپوليس لقب دادند، هفته گذشته هم كه به مس سرچشمه گل زدم گفتند كه انگار به برزيل گل زده و پيراهنش را درآورده است اما بايد بگويم لذت‌بخش‌ترين كار براي من گل زدن براي پرسپوليس است حتي اگر با پرسپوليس به تيم بچه‌محل‌هايم هم گل بزنم خوشحال مي‌شوم و پيراهنم را درمي‌آورم. خدا جاي حق نشسته است. خيلي‌ها حرف‌هايي درباره من زدند اما خدا كمك كرد و توانستم تا اينجا كار براي پرسپوليس گلزني كنم. بايد به هواداران تبريك بگويم.
وي با ابراز اطمينان از قهرماني پرسپوليس گفت: كار زياد داريم اما مطمئن باشيد پرسپوليس امسال قهرمان ليگ مي‌شود. ما در دو بازي گذشته هم شايسته باخت نبوديم. خدا را شكر مي‌كنم كه توانستيم در اين بازي به پيروزي برسيم و هواداران را خوشحال كنيم. بازي بعد نوبت ذوب آهن است و بعد نوبت به استقلال مي‌رسد.
وي افزود: خيلي جا داريم، اين تنها 50 درصد پرسپوليس است و در اين دو هفته‌اي كه استراحت خواهيم داشت شرايط بهتري را پيدا مي‌كنيم، مهم برد نخست بود كه به آن دست يافتيم.

كاظميان در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر مي‌كردي در اين بازي سه گل بزني، گفت: فكر دو گل را كرده بودم ولي سه گل را نه. من آخرين باري كه براي پرسپوليس هت تريك كردم به 12 سال پيش و مسابقه‌هاي جوانان باشگاه‌هاي تهران برمي‌گردد. سال‌هايي كه در پرسپوليس بودم حميد استيلي به من خيلي كمك كرد. او از سبك بازي من خوشش مي‌آيد، شايد ابتداي فصل خيلي‌ها خواستند نظر او را عوض كنند اما من تمام تلاشم را براي موفقيت پرسپوليس انجام مي‌دهم.

بالا