• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كره‌جنوبي حريف ايران شد

rahnama

پدر ایران انجمن
در حالي كه عصر ديروز مشخص شد كره‌جنوبي حريف تيم ايران در مرحله حذفي جام ملت‌ها خواهد بود، افشين قطبي در نشست خبري بازي امروز با امارات گفت: تيم كشورمان توان شكست هر تيمي را دارد. وي تأكيد كرد: تيمي را در اختيار دارد كه اتحاد و يكدل بودن بازيكنانش مي‌تواند الگويي براي تمام مربيان باشد. قطبي همچنين يادآور شد: در بازي امروز مقابل امارات از نفرات جوان‌تر استفاده مي‌كند اما هدفش كسب سومين برد متوالي در جام ملت‌ها است. اين در حالي است كه سركو كاتانچ، سرمربي تيم ملي امارات هم خاطرنشان كرد: چاره‌اي جز پيروزي برابر ايران، قوي‌ترين تيم گروه چهارم ندارد.

نشست خبري روز گذشته مربيان تيم‌هاي ايران و امارات فرصت خوبي براي خبرنگاران بود تا آخرين نكته‌هاي مورد نظر خود را با قطبي و كاتانچ در ميان بگذارند. در اين ميان قطبي پس از پايان كنفرانس هم حرف‌هاي جالبي را بر زبان آورد. سرمربي تيم ايران در سالن كنفرانس خبري گفت: «قصد داريم با 9 امتياز راهي دور دوم شويم و تلاش مي‌كنم از بهترين نفرات در مقابل امارات استفاده كنم.» وي تأكيد كرد كه نام حريف دور دوم برايش اهميتي ندارد چراكه هدفش هديه دادن قهرماني به مردم ايران است براي همين تمام تلاش خود را براي حفظ تمركز بازيكنان به كار گرفته است. قطبي دليل پيوستن به يك تيم ژاپني را هم منظم و حرفه‌اي بودن ليگ اين كشور عنوان كرد.
وي كه برخورد گرمي با يك خبرنگار نابيناي ايراني داشت پس از خروج از سالن كنفرانس تصريح كرد: «ايران مي‌تواند هر تيمي را شكست بدهد. قهرماني تيم ملي در جام ملت‌ها به نظر من بزرگتر از ورزش ايران است. مردم ايران تشنه قهرماني هستند و سعي مي‌كنيم فرهنگسازي كه در فوتبال ايجاد كرديم به عنوان يك الگوي مناسب مطرح باشد. قطبي كه از بازي امروز به عنوان يك فرصت خوب براي رسيدن به هماهنگي بيشتر ياد مي‌كند تأكيد دارد هر روز حس قهرماني‌اش تقويت مي‌شود. وي همچنين گفته است: «هرگز مغرور نمي‌شويم. تيمي ساخته‌ايم كه 23 بازيكن يكدل و متحد دارد. به نظر من مربيان بزرگ جهان بايد از تيم ايران الگو بگيرند. البته ما هنوز خاك هستيم و براي رسيدن به هدفمان بايد بيشتر تلاش كنيم.» وي خودش را سرباز وطن معرفي كرد و درخصوص حضور پدرش روي سكوهاي ورزشگاه نيز اظهار داشت: «اينها اشك شوق پدرم است كه در ورزشگاه مي‌نشيند و به خودم افتخار مي‌كنم كه سرمربي تيم ايران هستم.» آندرانيك تيموريان هم كه در نشست خبري روز گذشته به نمايندگي از بازيكنان حضور داشت، عنوان كرد: «ما در دو بازي گذشته نتايج بسيار خوبي را كسب كرده‌ايم و هدفمان اين است كه در ديدارهاي آينده نتايج بهتري به دست آوريم. وي كه ابراز اميدواري كرد به ليگ برتر انگليس بازگردد همچنين گفت كه با كسب جام بازيكنان ايران شرايط حضور در ليگ‌هاي اروپايي را به دست مي‌آورند.»سركو كاتانچ سرمربي تيم ملي امارات نيز در نشست ديروز گفت: «ايران تيم بزرگي است و در اين جام با تركيب‌هاي مختلف به ميدان آمده است. ايران قوي‌ترين تيم گروه ما است اما چاره‌اي جز برد نداريم زيرا نمي‌خواهيم زود به خانه بازگرديم.» ماجد ناصر دروازه‌بان امارات ابراز داشت برخي بازيكنان اين تيم آماده نيستند!

بالا