كيك با تزئين خمير فونيدات
(اين دستور فقط براي تزئين كيك نه خود كيك)
مواد لازم براي خمير فونيدات
1) پودر شكر..............................480 گرم الك كرده
2) آب......................................5/3 ق سوپ خوري
3) پودر ژلاتين........................... 3 ق سوپ خوري
4) گلوكز يا بادكو.........................2 ق سوپ خوري
5) گليسيرين...............................2 ق چايخوري
مواد لازم براي كرم رويال
1) سفيده تخم مرغ ......................1عدد
2) پودر شكر.......................75 گرم
3) وانيل............................به مقدار لازم
طرز تهيه
كرم رويال
1-كمي وانيل ريخته داخل كاسه و بعدش تخم مرغ را اضافه كرده و مخلوط كرده حالا شكر را اضافه كرده و وانيل دوم زده و دوباره زده تا سفت شود.
2-(نكته : براي رنگ گل از رنگ خوراكي استفاده كرده.)
3-ابتدا ژلاتين روي آب ريخته تا شفاف ميشه بعد گلوكز و گليسيرين اضافه ميكنيم و حالا حل ميكنيم بعد مواد را به پودر شكر اضافه ميكنيم تا كاملا" مخلوط بشه بعد مواد خمير ميشه و يك دست ميشود حالا روي يك سطح صاف پهن ميكنيم از همين خمير رنگ ميكنيم و شكل گل را در مي آوريم يا هر شكلي كه خواستيم براي تزئين استفاده ميكنيم براي باز كردن خمير پودر شكر روي سطح ريخته بعد باز كرده و روي كيك گذاشته و اضافش را بريده حالا با خمير كه به شكل گل در آورديم تزئين ميكنيم.(نكته قابل توجه كرم رويال براي اين است كه خمير فونيدات و گل كه روي خمير قراره قرار بدهيم با استفتده از اين مي چسبانيم).
(اين دستور فقط براي تزئين كيك نه خود كيك)
مواد لازم براي خمير فونيدات
1) پودر شكر..............................480 گرم الك كرده
2) آب......................................5/3 ق سوپ خوري
3) پودر ژلاتين........................... 3 ق سوپ خوري
4) گلوكز يا بادكو.........................2 ق سوپ خوري
5) گليسيرين...............................2 ق چايخوري
مواد لازم براي كرم رويال
1) سفيده تخم مرغ ......................1عدد
2) پودر شكر.......................75 گرم
3) وانيل............................به مقدار لازم
طرز تهيه
كرم رويال
1-كمي وانيل ريخته داخل كاسه و بعدش تخم مرغ را اضافه كرده و مخلوط كرده حالا شكر را اضافه كرده و وانيل دوم زده و دوباره زده تا سفت شود.
2-(نكته : براي رنگ گل از رنگ خوراكي استفاده كرده.)
3-ابتدا ژلاتين روي آب ريخته تا شفاف ميشه بعد گلوكز و گليسيرين اضافه ميكنيم و حالا حل ميكنيم بعد مواد را به پودر شكر اضافه ميكنيم تا كاملا" مخلوط بشه بعد مواد خمير ميشه و يك دست ميشود حالا روي يك سطح صاف پهن ميكنيم از همين خمير رنگ ميكنيم و شكل گل را در مي آوريم يا هر شكلي كه خواستيم براي تزئين استفاده ميكنيم براي باز كردن خمير پودر شكر روي سطح ريخته بعد باز كرده و روي كيك گذاشته و اضافش را بريده حالا با خمير كه به شكل گل در آورديم تزئين ميكنيم.(نكته قابل توجه كرم رويال براي اين است كه خمير فونيدات و گل كه روي خمير قراره قرار بدهيم با استفتده از اين مي چسبانيم).