كيك بهار نارنج
مواد لازم
1) آرد الك شده .......................220 گرم
2) شكر................................150 گرم
3) كره يا مارگارين..................200 گرم
4) تخم مرغ...........................4 عدد
5) وانيل مايع.........................1ق چايخوري
6) پيك ينگ پودر ...................1 ق چايخوري
7) بادام آسياب شده...................90 گرم
8) شربت بهار نارنج.................به ميزان لازم
9) كرم كره اي.......................به ميزان لازم
10) مربا بهار نارنج..................به ميزان لازم
طرز تهيه
1-آرد و پيك نيگ پودر با هم الك كرده تو يك كاسه جداگانه و در كاسه ديگر آرد و پيك نيگ پودر با هم الك كرده تو يك كاسه جداگانه و در كاسه ديگر شكر با كره زده تا صاف شده بعد يكي يكي تخم مرغ را اضافه كرده و زده و حالا وانيل اضافه كرده در اين قسمت بايد آرد و پك نيگ پودر كه با هم هست اضافه كرده و مخلوط كرده در اين قسمت بايد بادام اضافه كرده و در فالب كه چرب كرديم و آرد پاشيديم ميريزيم و تو يك سيني گذاشته و در فر گذاشته فر از قبل گرم ميكنيم با درجه حرارت 180 سانتي گراد 30 دقيقه قبل از اين كه قالب در فر بگذاريم بعد كه قالب قرار داديم به مدت 30 دقيقه در فر به درجه حرارت 160 سانتي گراد گذاشته و بعد از اين مدت كيك كاملا" پخته و امادهاس ميگذاريم تا خنك شود
2-بعد از خنك شدن كيك 2 قسمت كرده و براي مرطوب كرده شربت بهار نارنج را آب مخلوط كرده بعد كمي پاشيده بعد كه كيك مرطوب شد كرم كرهاي را در يك كاسه زده تا نرم و صاف شود و حالا شير عسل را اضافه كرده تا سفت بشود اين كرم را روي شربت ريخته و در اين جا روي كرم مربا بهار نارنج بدون شيرش ريخته و صاف كرده بعدم نيمه دوم كيك گذاشته و روش را دوباره با شربت مرطوب كرده و با كرم و مربا تزئين كرده.
مواد لازم
1) آرد الك شده .......................220 گرم
2) شكر................................150 گرم
3) كره يا مارگارين..................200 گرم
4) تخم مرغ...........................4 عدد
5) وانيل مايع.........................1ق چايخوري
6) پيك ينگ پودر ...................1 ق چايخوري
7) بادام آسياب شده...................90 گرم
8) شربت بهار نارنج.................به ميزان لازم
9) كرم كره اي.......................به ميزان لازم
10) مربا بهار نارنج..................به ميزان لازم
طرز تهيه
1-آرد و پيك نيگ پودر با هم الك كرده تو يك كاسه جداگانه و در كاسه ديگر آرد و پيك نيگ پودر با هم الك كرده تو يك كاسه جداگانه و در كاسه ديگر شكر با كره زده تا صاف شده بعد يكي يكي تخم مرغ را اضافه كرده و زده و حالا وانيل اضافه كرده در اين قسمت بايد آرد و پك نيگ پودر كه با هم هست اضافه كرده و مخلوط كرده در اين قسمت بايد بادام اضافه كرده و در فالب كه چرب كرديم و آرد پاشيديم ميريزيم و تو يك سيني گذاشته و در فر گذاشته فر از قبل گرم ميكنيم با درجه حرارت 180 سانتي گراد 30 دقيقه قبل از اين كه قالب در فر بگذاريم بعد كه قالب قرار داديم به مدت 30 دقيقه در فر به درجه حرارت 160 سانتي گراد گذاشته و بعد از اين مدت كيك كاملا" پخته و امادهاس ميگذاريم تا خنك شود
2-بعد از خنك شدن كيك 2 قسمت كرده و براي مرطوب كرده شربت بهار نارنج را آب مخلوط كرده بعد كمي پاشيده بعد كه كيك مرطوب شد كرم كرهاي را در يك كاسه زده تا نرم و صاف شود و حالا شير عسل را اضافه كرده تا سفت بشود اين كرم را روي شربت ريخته و در اين جا روي كرم مربا بهار نارنج بدون شيرش ريخته و صاف كرده بعدم نيمه دوم كيك گذاشته و روش را دوباره با شربت مرطوب كرده و با كرم و مربا تزئين كرده.