كيك ريواس
مواد اول
1) آرد .........................300 گرم
2) شكر........................290 گرم
3) كره.........................200 گرم
4) تخم مرغ درشت..........3عدد
5) پيك نيگ پودر............2ق چايخوري
6) دارچين....................2 ق چايخوري
7) وانيل.......................2 ق چايخوري
8) نمك........................1ق چايخوري
9) ماست......................2/1 پيمانه
10) پوست پرتغال.............2 ق چايخوري
مواد دوم
1) ريواس...................100 گرم
2) بادام پرك شده...........30 گرم
3) دارچين...................1ق چايخوري
4) آرد........................2/1 پيمانه
5) كره........................35 گرم
6) شكر......................100 گرم
طرز تهيه
قالب 20*30 كاغذ روغني گذاشته به آرد پيك نيگ پودر ،وانيل ،دارچين و پوست پرتغال زده در كاسه جدا ديگر كره و شكر جدا زده تا صاف شود بعد يكي يكي تخم مرغ اضافه كرده و هر كدام 1دقيقه زده تا صاف شود بعد ماست اضافه كرده و خوب زده بعد باقي آرد را مخلوط مواد كرده مواد آماده شده فر را با درجه حرارت 175 سانتي گراد 10 دقيقه زود تر گرم كرده حالا مواد آماده شده را در قالب ريخته حالا مواد دوم شكر و آرد ، دارچين و كره را با هم زده اينكار با دست ميكنيم تا دون دون شود وحالا اين مواد رو مواد قبلي ريخته و ريواس رو همه مواد ريخته و داخل فر قرار داده بعد از اين كه كمي كيك خودش گرفت بادام ريخته روي مواد و در فر قرار داده دوباره سر جمع تمام زمان كه كيك بايد در فر باشه 70 دقيقه است.بعد از اين زمان كيك در آورده گذاشته تا خوب سرد شود با خامه و ريواس تزئين كرده.
مواد اول
1) آرد .........................300 گرم
2) شكر........................290 گرم
3) كره.........................200 گرم
4) تخم مرغ درشت..........3عدد
5) پيك نيگ پودر............2ق چايخوري
6) دارچين....................2 ق چايخوري
7) وانيل.......................2 ق چايخوري
8) نمك........................1ق چايخوري
9) ماست......................2/1 پيمانه
10) پوست پرتغال.............2 ق چايخوري
مواد دوم
1) ريواس...................100 گرم
2) بادام پرك شده...........30 گرم
3) دارچين...................1ق چايخوري
4) آرد........................2/1 پيمانه
5) كره........................35 گرم
6) شكر......................100 گرم
طرز تهيه
قالب 20*30 كاغذ روغني گذاشته به آرد پيك نيگ پودر ،وانيل ،دارچين و پوست پرتغال زده در كاسه جدا ديگر كره و شكر جدا زده تا صاف شود بعد يكي يكي تخم مرغ اضافه كرده و هر كدام 1دقيقه زده تا صاف شود بعد ماست اضافه كرده و خوب زده بعد باقي آرد را مخلوط مواد كرده مواد آماده شده فر را با درجه حرارت 175 سانتي گراد 10 دقيقه زود تر گرم كرده حالا مواد آماده شده را در قالب ريخته حالا مواد دوم شكر و آرد ، دارچين و كره را با هم زده اينكار با دست ميكنيم تا دون دون شود وحالا اين مواد رو مواد قبلي ريخته و ريواس رو همه مواد ريخته و داخل فر قرار داده بعد از اين كه كمي كيك خودش گرفت بادام ريخته روي مواد و در فر قرار داده دوباره سر جمع تمام زمان كه كيك بايد در فر باشه 70 دقيقه است.بعد از اين زمان كيك در آورده گذاشته تا خوب سرد شود با خامه و ريواس تزئين كرده.