كيك سيب نروژي
مواد لازم براي خمير
1) آرد الك شده.....................2 فنجان
2) پيك ينگ پودر................. 2 ق چايخوري
3) كره ............................2/1 فنجان
4) نمك ...........................4/1ق چايخوري
5) تخم مرغ زده ................1عدد
6) آب............................2 ق سوپ خوري
7) پودر قند.....................2/1فنجان
8) وانيل ........................4/1 ق چايخوري
مواد لازم براي داخل كيك
1) سيب بزرگ ...................3 عدد
2) شكر ...........................4/1 فنجان
3) رنده پوست پرتغال...........1 ق چايخوري
4) آب ليمو ترش.................1 ق سوپ خوري
طرز تهيه
در ابتدا سيب ها را پوست كنده وبه ورق ها نيم سانتي بريده و با شكر پوست ليمو و آب ليمو ترش بپزد . وقتي سيب ها پخت آن ها را آب كش ميكنيم و بگذاريد كاملا" خنك شود . حالا كره را داخل آرد كرد با نوك چنگال و سعي كنيد نرم كنيد در واقع مخلوط كنيد ولي كره آب نشه سپس آبو تخم مرغ و وانيل را اضافه كده و مخلوط كرده و آن را ورز دهيد .سپس 3/2 اخمير را در قالب گرد 23cm كه اقبل آن را چرب كرديم با كره يا روغن مايه ميگذاريمو با دست آن را به شكل قالب باز كنيد بعد از باز كردن كه كاملا" در به كل سطح قالب چسبيد مايه سيب كه آب كش كرديد و شرد شده را روي آن بريزيد جوري كه كل سطح قالب را با آن پر كنيد قالب كنار گذاشته و بقيه خمير را با وردنه كاملا" باز كنيد تا نازك شود حدود 1 تا 2 سانتي متر بعد از خمير صاف شده نوار 2cm ببريد و اين نوارها را به صورت حصيري بر روي مواد كه دخل قالب گذاشتيم به روي سيب مي گذاريم.حالا ميرسيم به انتها كار فر از قبل با درجه حرارت 350 درجه فارن هايت گرم كرديم قالب داخل گذفر گذاشته در پنجره وسط به مدت 40 دقيقه تا كيك آماده شود. آماده اس هيجان انگيز بود نه نوش جان
مواد لازم براي خمير
1) آرد الك شده.....................2 فنجان
2) پيك ينگ پودر................. 2 ق چايخوري
3) كره ............................2/1 فنجان
4) نمك ...........................4/1ق چايخوري
5) تخم مرغ زده ................1عدد
6) آب............................2 ق سوپ خوري
7) پودر قند.....................2/1فنجان
8) وانيل ........................4/1 ق چايخوري
مواد لازم براي داخل كيك
1) سيب بزرگ ...................3 عدد
2) شكر ...........................4/1 فنجان
3) رنده پوست پرتغال...........1 ق چايخوري
4) آب ليمو ترش.................1 ق سوپ خوري
طرز تهيه
در ابتدا سيب ها را پوست كنده وبه ورق ها نيم سانتي بريده و با شكر پوست ليمو و آب ليمو ترش بپزد . وقتي سيب ها پخت آن ها را آب كش ميكنيم و بگذاريد كاملا" خنك شود . حالا كره را داخل آرد كرد با نوك چنگال و سعي كنيد نرم كنيد در واقع مخلوط كنيد ولي كره آب نشه سپس آبو تخم مرغ و وانيل را اضافه كده و مخلوط كرده و آن را ورز دهيد .سپس 3/2 اخمير را در قالب گرد 23cm كه اقبل آن را چرب كرديم با كره يا روغن مايه ميگذاريمو با دست آن را به شكل قالب باز كنيد بعد از باز كردن كه كاملا" در به كل سطح قالب چسبيد مايه سيب كه آب كش كرديد و شرد شده را روي آن بريزيد جوري كه كل سطح قالب را با آن پر كنيد قالب كنار گذاشته و بقيه خمير را با وردنه كاملا" باز كنيد تا نازك شود حدود 1 تا 2 سانتي متر بعد از خمير صاف شده نوار 2cm ببريد و اين نوارها را به صورت حصيري بر روي مواد كه دخل قالب گذاشتيم به روي سيب مي گذاريم.حالا ميرسيم به انتها كار فر از قبل با درجه حرارت 350 درجه فارن هايت گرم كرديم قالب داخل گذفر گذاشته در پنجره وسط به مدت 40 دقيقه تا كيك آماده شود. آماده اس هيجان انگيز بود نه نوش جان