جوجه کشی پروسه ایست که در آن با تولید گرمای مورد نیاز برای تخم ها به پرورش و تولید جوجه ها منجر می شود. گرمای مورد نیاز برای پرورش که به طور طبیعی به واسط والدین پرندگان تولید می شود در ماشین جوجه کشی به واسط نیرو تولید می شود. دوره زمانی جوجه کشی از 11 روز یا 85 روز می باشد.
رطوبت فاکتور بسیار مهم در ماشین جوجه کشی است، اگر دمای دستگاه بسیار خشک باشد، تخم رطوبت وآب خود را از دست می دهد و از دست می رود. تحت این شرایط تخم سبک تر می شود و فضای خالی درون تخم بیشتر می شود. پرندگان تخم های خود را در روزهای بسیار گرم از گرما نیز حفظ می نمایند.لذا این مسئله در دستگاه جوجه کشی در خصوص گرمای هوای زیاد می بایست در نظر گرفته شود.
منبع :دستگاه جوجه کشی-ماشین جوجه کشی
رطوبت فاکتور بسیار مهم در ماشین جوجه کشی است، اگر دمای دستگاه بسیار خشک باشد، تخم رطوبت وآب خود را از دست می دهد و از دست می رود. تحت این شرایط تخم سبک تر می شود و فضای خالی درون تخم بیشتر می شود. پرندگان تخم های خود را در روزهای بسیار گرم از گرما نیز حفظ می نمایند.لذا این مسئله در دستگاه جوجه کشی در خصوص گرمای هوای زیاد می بایست در نظر گرفته شود.
منبع :دستگاه جوجه کشی-ماشین جوجه کشی