• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مراقب آبروی خود در فضای مجازی باشید

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سرگرد نیک نفس در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی فارس گفت:‌ برخی از افراد با سهل انگاری، تصاویر خصوصی خود را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارند که این امر به سوء استفاده از تصاویر منجر می‌شود.


وی به تشکیل پرونده‌های متعدد و سوء استفاده از این گونه تصاویر در پلیس فتا اشاره کرد و ادامه داد: گاهی بعضی از تصاویر افراد که عموما تصاویری رسمی هستند، برداشت شده و به صورت مونتاژ و بسیار نامناسب و مستهجن در فضای مجازی انتشار می‌یابد.


نیک نفس اظهار داشت: انتشار مطالب در قالب تصاویر مستهجن عموما برای بازیگران، ورزشکاران و یا با انگیزه انتقام‌جویی سرقت و سوء استفاده انجام می‌شود، در حالی‌که در فصل 5 جرایم رایانه‌ای این موضوع به عنوان هتک حیثیت و نشر اکاذیب شناخته شده و مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت و مجرم به مجازات و جزای نقدی محکوم خواهد شد.


این مقام انتظامی در خاتمه خاطر نشان کرد: در این نوع جرایم یک مشکل وجود دارد و آن اینکه مجرم با آبروی فرد سر و کار دارد؛ به عبارتی با اجرای حکم برای مجرم هیچ مشکلی از قربانی حل نخواهد شد و آبروی از دست رفته وی بازنخواهد گشت در نتیجه ضروری است افراد دقت داشته باشند تا از انتشار تصاویر خصوصی در فضای اینترنت خودداری کنند.
 
بالا