• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مردی که یک شبه میلیونر شد!!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
من همیشه در آرزوی این بودم كه بهترین موقعیت را برای خانواده‌ام فراهم كنم، اما با وجود آن كه سه شغله هستم و شب و روز فعالیت می‌كنم باز هم نمی‌توانستم...

رسانه‌های دولتی آمریكا از برنده شدن یك مرد كالیفرنیایی كه سه شغل دارد در یك مسابقه خبر داده و اعلام كردند: این مرد 39 میلیون دلار برنده شد.
«كلاید پرسلی» اهل «سانتاكروز» در آمریكا در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آسوشیتدپرس، تصریح كرد: من همیشه در آرزوی این بودم كه بهترین موقعیت را برای خانواده‌ام فراهم كنم، اما با وجود آن كه سه شغله هستم و شب و روز فعالیت می‌كنم باز هم نمی‌توانستم، با درآمدی كه دارم بتوانم آن‌ها را راضی نگهدارم. به همین دلیل طی دو سال اخیر كه بحران اقتصادی در اكثر كشورهای جهان به ویژه آمریكا غلبه كرده از فرصت استفاده كردم و طی این دو سال، 25 بار در مسابقه شركت كردم تا این كه بالاخره در یكی از این مسابقات برنده شده و مبلغ 39 میلیون دلار دریافت كردم.
این مرد 49 ساله كه در دو رستوران و یك مركز خدماتی مشغول به كار است، قصد دارد تا با خرید یك لیموزین گرانقیمت و یك خانه بزرگ مابقی عمر خود را در راحتی بگذراند.

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
واااااااااااااااااااای یعنی میشه منم یه شبه میلیونر بشم؟:نیش:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
تو ايران نميشه...
من تو بانكي يه حساب داشتم... آخرش فكر ميكنيد چقدر بردم!!!!
هزار و پونصد تومن... باورتون ميشه... بعد از عصبانيت حساب رو برم ببندم... كارمند بانك باهام دعوا گرفت چرا داري ميبندي خانم شما جايزه برديد كه...
اينجوري نيگاهش كردم:تعجب: يعني 1500 تومن جايزه اش خيليه؟؟؟؟
گفت خانم خيلي ها همين رو نبردن...
كفرمو در آورد ... ميبيند آخه... چي بگم...:عصبانی::عصبانی::عصبانی:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تو ايران نميشه...
من تو بانكي يه حساب داشتم... آخرش فكر ميكنيد چقدر بردم!!!!
هزار و پونصد تومن... باورتون ميشه... بعد از عصبانيت حساب رو برم ببندم... كارمند بانك باهام دعوا گرفت چرا داري ميبندي خانم شما جايزه برديد كه...
اينجوري نيگاهش كردم:تعجب: يعني 1500 تومن جايزه اش خيليه؟؟؟؟
گفت خانم خيلي ها همين رو نبردن...
كفرمو در آورد ... ميبيند آخه... چي بگم...:عصبانی::عصبانی::عصبانی:

فقط پول تاکسی برای گرفتن جایزه رو دادند! :خنده2:

rahnama

پدر ایران انجمن
مگه با 1500تومان میشه تاکسی سوار شد. پول مترو و اتوبوس را داده اند.:غش2::غش2::غش2:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
شما همین 1500 تومن رو هم نبردید که :قهر::قهر::46::46:

فعلا من از شما خوش شانس تر بیدم...:نیش2::نیش2::خنده2::خنده2::غش::غش:

Reza.M

Banned
آیدا خانوم راست میگه
من خودم که تا حالا هیچی نبردم
تو کل فامیل ما فقط پدر بزرگم حدود 10 سال پیش یه ساعت از بانک ملی برد فقط همین :غش2::شاد::غش2:

بالا