• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مروري بر بازي هاي هفته دوم ليگ برتر فوتبال

ahmadfononi

معاونت انجمن
بازيکن جديد استقلال گفت:بحث آمدن من ساده نبود چون با باشگاه اوساسونا قرارداد داشتم و مبلغ رضايتنامه من 2ميليون يورو بود نه 2.5ميليون يورو.

نشست خبري جواد نکونام از ساعت 15:40 با 10 دقيقه تأخير در محل باشگاه استقلال برگزار شد.

نکونام در مورد علت طولاني شدن انتقالش به استقلال گفت: بحث آمدن من ساده نبود چون با باشگاه اوساسونا قرارداد داشتم و مبلغ رضايتنامه من 2ميليون يورو بود نه 2.5ميليون يورو. در اوساسونا برنامه 5ساله داشتم و قرار بود در تيم جوانان اوساسونا مربيگري کنم و سال گذشته هم قراردادم را تمديد کردم. به همين دليل براي جدايي از باشگاه نياز به زمان بود تا توافقات انجام شود و در نهايت باشگاه استقلال با اوساسونا به توافق رسيد. باشگاه استقلال خيلي زحمت کشيد و پيگير ماجرا بود زيرا مبلغ قراردادم پايين نبود.

وي در مورد حضورش به عنوان کاپيتان در استقلال گفت: من براي مربي‌گري يا کاپيتاني به استقلال نيامده‌ام و به عنوان يک استقلالي به اين باشگاه آمدم تا در اين تيم فوتبال بازي و به استقلال کمک کنم. بحث کاپيتاني نه در استقلال و نه در هيچ جاي ديگر برايم مهم نبوده است ضمن اينکه هر تصميمي که مربي بگيرد همه بايد اطاعت کنند. من فوتبال حرفه‌اي انجام داده‌ام و اين حرف‌ها برايم پيش پا افتاده است که بخواهم در موردش صحبت کنم. من به عنوان يک بازيکن براي موفقيت استقلال تلاش مي‌کنم تيمي که در آن بازيکنان بزرگ زيادي در گذشته بازي کرده‌اند.

نکونام در پاسخ به سؤالي مبني بر اينکه چرا از باشگاه اوساسونا جدا شدي و از سطح فوتبال اول دنيا به ليگ برتر آمدي گفت: من هفت سال يا به طور دقيق‌تر بگويم شش سال و هفت ماه خارج از ايران بازي کرده‌ام زيرا قبل از جام جهاني هم در امارات بازي مي‌کرده‌ام. در اين مدت دوري از خانواده برايم سخت بود. خودم هم خيلي سختي کشيدم ، 5سال اول خيلي سخت گذشت، پس يکي از دلايلش حضور در کنار خانواده است.

وي ادامه داد: باشگاه اوساسونا بدهي زيادي داشت که مبلغ آن را نمي‌گويم. به همين دليل سال گذشته از من خواست مبلغ قراردادم را کم کنم که با توجه به لطف اوساسونا به من در دوران مصدوميتم به آنها تخفيف خوبي دادم. قرارداد من سه سال قطعي و دو سال شرايطي بود و امسال هم باشگاه از من خواست مبلغ قراردادم را باز هم پايين بياورم اما به دليل آنکه شرايطي که مي‌خواستم در اوساسونا ديگر برايم فراهم نبود در آنجا نماندم. با اين حال باشگاه اوساسونا راضي بود که من فصل آينده هم در اين تيم بازي کنم.

هافبک استقلال عنوان کرد: من کاپيتان سوم تيم بودم اما واقعيت اين است که خودم دوست داشتم از اوساسونا جدا شوم زيرا هم از نظر مالي شرايط برايم مهيا نبود و هم به حدي که مي‌خواستم در باشگاه اوساسونا رسيدم. استقلال را هم از دوران بچگي دوست داشتم و خوشحالم که اکنون به اين تيم آمدم.

نکونام در پاسخ به سؤال خبرنگاري که پرسيد چون باشگاه اوساسونا شما را نمي‌خواسته پس پولي هم بابت رضايتنامه نبايد به اين باشگاه مي‌داديد گفت: باشگاه اوساسونا من را از ليست کنار نگذاشت و من در ليست مازاد اين باشگاه نبودم که نخواهد پولي هم بابت رضايتنامه بگيرد. باشگاه اوساسونا ليست خود را اعلام کرد و هفت نفر از بازيکنان فصل گذشته پس از پايان لاليگا از اين تيم جدا شدند اما من در ليست مازاد نبودم.

نکونام در ادامه نشست خبري‌اش تصريح کرد: صحبت کردن در مورد قهرماني چه در ليگ و چه در آسيا سخت است ولي امير قلعه‌نويي يک مربي شناخته شده است که در فوتبال ايران خودش را نشان داده است. مطمئنا يکي از تفکرات بازيکنان و مربيان قهرماني در ايران است و براي موفقيت در آسيا تلاش مي‌کنيم ولي قهرماني دور از دسترس نيست.

وي در خصوص مشکلات مالي بازيکنان استقلال و آيا اينکه او صحبتي را با مسئولان باشگاه براي حل اين مشکل انجام مي‌دهد يا خير گفت: اين مسئله بستگي به بازيکنان دارد و آنها باتوجه به شرايط زندگي‌شان به پول نياز دارند. در فوتبال اروپا هم برخي مواقع چنين مشکلاتي به وجود مي‌آيد ولي فکر مي‌کنم امسال با تمام اين بحث‌ها استقلال موفقيت‌هاي خوبي کسب کند. هرچقدر هم که مشکل مالي باشد اسم استقلال آنقدر بزرگ است که بحثي در اين موارد نشود. ديديد که در بازي اول بازيکنان بدون مطرح کردن بحث پول و بدون دريافت مطالبات بازي کردند و مشکلي هم به وجود نيامد.

اين بازيکن در پاسخ به اين سؤال که رقم‌هاي مختلفي در مورد قراردادش با استقلال مطرح شده گفت: هيچ زمان رقم قراردادم را نگفتم و اين کار را نمي‌کنم چون شخصي است ولي مطمئن باشيد اين قرارداد، هم براي من و هم براي استقلال خوب است. باشگاه استقلال پيگيري بسيار خوبي انجام داد و باشگاه اوساسونا هم دو ميليون يورو درخواست مي‌کرد و از همين رو با رقمي خوب به تفاهم رسيدند.

يکي از خبرنگاران گفت در سايت باشگاه اوساسونا آمده که استقلال هيچ پولي به اين باشگاه پرداخت نکرده که نکونام گفت: اين قضيه اصلا صحت ندارد و من هر روز اخبار اوساسونا را پيگيري مي‌کنم چون به اين تيم علاقه دارم و آنها حتي ننوشته‌اند که من از اين تيم جدا شده‌ام. آخرين خبر سايت اين باشگاه مربوط به داويد تيمون است و آنها ديروز تمرين کردند و امروز هم تمريناتشان تعطيل است بنابراين حرف شما را قبول ندارم.

هافبک استقلال در خصوص اينکه آيا به فوتبالش در ايران پايان خواهد داد يا خير گفت: سال گذشته قبل از آنکه با اوساسونا تمرين کنم از اسپانيول پيشنهاد داشتم و امسال هم مي‌توانستم به ترکيه بروم و از تيم‌هاي عربي هم پيشنهاد داشتم اما بازي کردن در فوتبال ايران براي من لذت‌بخش‌تر از فوتبال کشورهاي حاشيه خليج فارس است. استقلال باشگاهي بود که دوست داشتم در آن بازي کنم. نمي‌خواهم به باشگاه پرسپوليس و طرفدارانش بي احترامي کنم چون آنها در تيم ملي حامي من بودند اما صد در صد فوتبالم را در ايران به پايان خواهم رساند.

وي در خصوص اينکه آيا پيشنهادي از باشگاه پرسپوليس داشت يا خير گفت: آنها با مدير برنامه‌هايم صحبت کردند ولي خودم دوست داشتم به استقلال بيايم چون يک استقلالي بودم.

نکونام در خصوص اينکه آيا چک فتح الله زاده را قبول کرديد يا خير گفت: اين را من نمي‌توانم بگويم چون هنوز از اوساسونا تسويه مالي ام را دريافت نکردم. آنها بايد صحبت کنند اما هر دو طرف راضي هستيم.

اين بازيکن در خصوص اينکه آيا از لحاظ بدني شرايط خوبي دارد يا خير گفت: من تمرينات خوبي را قبل از حضورم در ايران داشتم و در کمپ تيم‌هاي ملي هم تمرين مي‌کردم اما فوتباليست نياز به تمرين دارد و از امروز اگر مربيان صلاح بدانند در کنار ساير بازيکنان تمرين خواهم کرد.

نکونام در پاسخ به سؤال خبرنگاري که پرسيده بود حضور شما در ايران غيرقابل باور بود و آيا مذاکرات شما به زمان حضور فتح الله زاده در ترکيه برمي‌گشت يا خير گفت: مذاکرات ما از سال 2006 و قبل از رفتن به جام جهاني با امير قلعه‌نويي بود و ايشان دوست داشت من به استقلال بيايم اما مذاکرات امسال ما ربطي به آن اردو نداشت و در ترکيه اتفاق نيفتاد. براي انجام مذاکرات به تهران آمدم و عادت ندارم که بازارگرمي کنم اما ديديد که در اين مدت هيچ مصاحبه‌اي در هيچ سايت و يا روزنامه انجام ندادم و از ابتدا حرف‌هايمان جدي بود اما گرفتن رضايتنامه من از اوساسونا سخت بود.

خبرنگاري پرسيد آيا اگر کسي به جز قلعه‌نويي مربي استقلال بود شما باز هم به اين تيم مي آمديد که نکونام گفت: يکي از دلايل حضورم در استقلال قلعه‌نويي بود ولي دليلش اين است که من يک استقلالي هستم. قلعه‌نويي را چند سال است که مي‌شناسم اما استقلال و مجموعه‌اش در اولويت هستند.

وي در پاسخ به اين سؤال که در اسپانيا چند گل زديد و کدام گل را از همه بيشتر دوست داشتيد گفت: 24 گل در اسپانيا زدم و دومين گلزن خارجي اين باشگاه هستم. گل قشنگ هم به بتيس زده‌ام و البته يک گل مهم هم به رئال مادريد زدم.

يکي ديگر از خبرنگاران سؤال کرد آيا به پرسپوليس هم گل مي‌زنيد؟ که نکونام گفت: من سعي مي‌کنم خوب بازي کنم و تلاشم اين است که تيم برنده شود.

نکونام در خصوص اينکه آيا با جدايي تيموريان مي‌توانيد خلأ اين بازيکن را پر کنيد گفت: سال گذشته خط هافبک استقلال فوق‌العاده بود اما فکر مي‌کنم امسال قلعه‌نويي براي چيدمان خط هافبک کار خيلي سختي دارد و با حضور من جايي پر نمي‌شود و با نبودم جايي خالي نخواهد شد.

وي در پايان در خصوص اينکه استقلال چند درصد شانس قهرماني دارد تاکيد کرد: هميشه تيم هايي که خوب يارگيري مي‌کنند براي قهرماني هدفگذاري مي‌کنند و امسال اولويت قهرماني در ليگ و سپس آسيا است. پرسپوليس، سپاهان و مس کرمان خوب سرمايه گذاري کردند ولي يارگيري خوب ملاک قهرماني نيست و بايد هر روز تلاش کرد و حتي با قهرماني نيم فصل هم به کسي جام نمي‌دهند.

بالا