• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسلمانان و مسيحيان اوهايو برای معرفی حقيقت اديان مشارکت می کنند

TAHEREH

متخصص بخش
وقتی اعضای كليسای «سنت پاتريك» شهر «دوبلين» در ايالت اوهايوی آمريكا، آشنايی با ديگر اديان و لزوم احترام و همكاری با پيروان ديگر اديان را در فهرست مطالب آموزشی كودكان شركت‌كننده در برنامه‌های كليسا گنجاندند، فكر نمی‌كردند به موفقيتی دست يابند.

به گزارش شفقنا ، «استفن اسميت»، كشيش كليسای سنت پاتريك اوهايو می‌گويد: اين تصميم مسئولان اين كليسا را به سمتی هدايت كرد كه آنان عضو اتحاديه اسلامی ـ مسيحی «ائتلاف امن رهبران اديان»(SAIL) شدند. اين ائتلاف 4 سال پيش و پس از آن تشكيل شد.

اسميت، كشيش كليسای سنت پاتريك و رئيس ائتلاف امن رهبران اديان، گفت: نياز بود با هم‌وطنان مسلمان خود دور هم بنشينيم و بيشتر در مورد هم بدانيم و به نقاط مشترك خود واقف شويم. ما در اين ائتلاف به دنبال آن هستيم كه يك صدا و يك جهت در مورد نقاط مشترك خود صحبت كنيم.

وی افزود: مركز فرهنگی اسلامی «نور» در شهر «هيليارد» اوهايو و تعدادی از كليساهای مسيحی از فرقه‌های مختلف عضو اين ائتلاف هستند. ما تصميم داريم كه از جماعت يهودی اين ايالت نيز برای شركت در اين ائتلاف دعوت به عمل آوريم. هدف ما تمركز بر سنت‌ها و ارزش‌های خدمت‌رسانی اديان و كار كردن در كنار هم برای ساختن جامعه‌ای بهتر است.

«عمران مالك»، رئيس مركز اسلامی نور و نائب‌رئيس ائتلاف امن رهبران اديان، گفت: تشكيل چنين گروه‌های بين‌اديانی كمتر ديده شده است.

مالك گفت: همه ما اعم از مسلمان و مسيحی و يهودی، انسان هستيم و اديان ما اساساً خدمت به انسان‌ها و جامعه را در شيوه‌های مختلف و اشكال گوناگون مورد تأكيد قرار داده‌اند و ما بنا داريم در همين راستا فعاليت كنيم.
وی افزود: برگزاری جشنواره‌ها و همايش‌ها در مورد آزادی بيان و احترام به اديان از جمله فعاليت‌های اين ائتلاف است. همچنين پاييز امسال با برپايی يك برنامه خيريه، به نيازمندان ايالت اوهايو كمك خواهيم كرد.
مالك گفت: مسجد و مركز اسلامی نور اگرچه از سال 2006 در اين منطقه تأسيس شده است، اما ما شناختی از همسايگان مسيحی خود نداشتيم؛ با تشكيل اين ائتلاف در كنار هم برای ساختن جامعه‌ای بهتر فعاليت می‌كنيم.

اسميت نيز افزود: اين ائتلاف به دنبال ساختن دنيايی امن‌تر و آرام‌تر و معرفی سيمای حقيقی اديان است.
اسميت، كشيش كليسای سنت پاتريك و رئيس ائتلاف امن رهبران اديان، گفت: اسلام و مسيحيت هر دو دين عشق به خدا هستند و رسيدن به اين عشق ما و همه انسان‌های اطراف ما را دگرگون می‌كند و آن زمان است كه می‌توانيم اميدوار باشيم دنيا را به مكان بهتری تبديل كنيم.

 
بالا