• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسي: مديون رونالدينيو و رايکارد هستم

Mans0ur

New member

[h=2]ستاره آرژانتيني بارسلونا به ستايش از رونالدينيو و فرانک رايکارد پرداخت و خود را وامدار آنها دانست.

[TD="align: left"]
00036829.jpg

ليونل مسي در سخناني که سايت بارسلونا منتشر کرد، به ستايش از رونالدينيو، ستاره برزيلي سابق آبي-اناري‌ها پرداخت و گفت: بارسلونا قبل از پيوستن رونالدينيو روزهاي خوبي را تجربه نمي‌کرد اما با آمدن اين بازيکن برزيلي هم چيز تغيير کرد. از زماني که او آمد همه چيز به خوبي پيش رفت و بار ديگر بارسلونا به قدرت اول فوتبال اروپا تبديل شد. با او همه خوشحال بودند و تماشاگران به خود مي‌باليدند. بارسا بايد همواره وامدار رونالدينيو باشد؛ چرا که او اين تيم را از فرش به عرش رساند.

بهترين بازيکن چهار سال اخير فوتبال جهان افزود: رونالدينيو علت اصلي تغيير بارسلونا بود. باشگاه روزهاي بسيار بدي را پشت سر مي‌گذاشت. بارسلونا در سال نخست حضور رونالدينيو جامي را به دست نياورد؛ با اين حال مردم او را بسيار دوست مي‌داشتند. وقتي براي نخستين بار به رختکن بارسلونا رفتم، با ستاره‌هايي چون رونالدينيو، دکو، سيلوينيو و موتا برخورد کردم. آنها به خوبي از من استقبال کردند و به من خوش‌آمد گفتند؛ به ويژه رونالدينيو که هميشه هواي مرا داشت. او تعامل خوبي با من داشت. خود را مديون او مي‌دانم؛ چرا که همواره بهترين راه را پيش رويم مي‌گذاشت.

ستاره آبي-اناري‌ها در ادامه سخنان خود به ستايش از فرانک رايکارد، سرمربي سابق بارسلونا پرداخت و گفت: گاهي اوقات از خودم مي‌پرسيدم که چرا رايکارد به من بازي نمي‌دهد اما الان مي‌فهمم که حق با او بود. او رفتار خوبي با من داشت و بايد از او تشکر کنم. رايکارد همواره بهترين راه را پيش روي من مي‌گذاشت. خود را وامدار او و تمام اعضاي کادرفني مي‌دانم.

[/TD]

بالا