• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل در ورود به یاهو مسنجر

ASHKAN

متخصص بخش تلفن همراه
سلام دوستان خسته نباشید من حدود 1 ماه میشه که نمی تونم وارد مسنجر خورم بشم اوایل احتمال می دادم که مشکل از isp باشه ولی نبود هر بار با تغییر آی پی هم که وارد می شم یاهو بهم اجازه ورود با مسنجر رو نمی ده و این ارور رو میده Capture.PNG می خوام ببینم دوستان تا حالا با مشکل من برخورد کردین ؟ و می دونید ماله چی هست؟ در ضمن از آی پی های مختلفم استفاده کردم با پورت های جدید ولی همونطور که گفتم مشکل از isp نبود

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
من هم هر چند وقت یکباربا این مشکل رو به رو می شم و از بوق شکن استفاده میکنم می تونم وارد بشم:18:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
من این مشکل رو هنگام ورود به یاهو مسنجر آخرین ورژنش داشتم حتی با چند آی دی مختلف.

ورژن قبلش و نصب کردم درست شد.شما امتحان کنید شاید درست شه:گل:

ASHKAN

متخصص بخش تلفن همراه
ممنون topaz عزیز درست شد کلا اینترنت ایران با آخرین ورژن مشکل داره

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
برای این مشکل گاهی اوقات به خاطر کم بودن سرعت اینترنت هست.
و بعضی مواقع هم باید از توی مرورگر IE مشکلش حل بشه.

که باید به صورت زیر عمل کرد :

Tools --> Internet Options --> Connections

بعدش وارد قسمت Lan Settings بشید

و تیک Use a proxy server رو فعال کنید و تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.
من بعضی اوقات با اینکار مشکلم حل میشه اما بعضی وقت ها هم سرعتم که پایینه وارد نمیشه.

اخ اخ . ماله من هم خیلی این جوری میشه. ولی بیشتر مواقع همه ی کار هایی که شما هم میگید رو انجام بدم باز نمیاد.

کلا یاهو مشکل داره انگار. یا مشکل از ما ایرانی ها هست؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
اخ اخ . ماله من هم خیلی این جوری میشه. ولی بیشتر مواقع همه ی کار هایی که شما هم میگید رو انجام بدم باز نمیاد.
کلا یاهو مشکل داره انگار. یا مشکل از ما ایرانی ها هست؟

سلام
برای من هم اکثرا این مشکل پیش میاد ، اما بعد از چند بار کانکت کردن وصل میشه.
اما بعضی مواقع کلا سرعت پایینه و وارد نمیشه.
نمیدونم شاید مشکل از Ip های ایرانی باشه که اینطوری بشه.

سایه

کاربر ويژه
گاهی بعد از استفاده ار پیلتر شکن اینطور میشه.

کافیه با پیلتر شکن به نت وصل بشید و مسنجر رو باز کنید و بعد طبق تصویر تیک گزینه ی proxy server رو بردارید

بالا