• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مصاحبه با مدیر کل وبسایت ایران انجمن – آقا علی احمد زاده

gorg nama

متخصص بخش
با سلام خدمت شما دوستان عزیز.
امروز قراره اولین پست در رابطه با مصاحبه با مدیران سایت ها رو قرار بدم. که در مرحله اول سراغ آقای علی احمد زاده صاحب سایت ایران انجمن رفتیم.
20.png

پی سی لرد : ابتدا خودتان را کامل معرفی کنید :
علی احمدزاده هستم. متولد 11 اسفند 1365.فارغ التحصیل رشته ی حسابداری. متولد و ساکن شهرستان مرند (آذربایجان شرقی)

مجرد هستید یا متاهل ؟ اگر مجرد هستید آیا به ازدواج فکر میکنید ؟

مجرد هستم. فعلاً نه.

اهل موسیقی گوش دادن هستی ؟ از چه سبک موسیقی لذت می برید؟ چرا ؟

بله. بیشتر موسیقی های با سبک سنتی رو میپسندم به جهت اصیل(رنگ و بوی ایرانی) بودنشون. منتها در کل علاقه به شنیدن موسیقی در هر سبکی رو دارم.

خانواده شما ازاینکه وقت زیادی در اینترنت هستید ، ناراحت نیستید؟
خب من فکر میکنم این بستگی داره من به چه نحو از اینترنت استفاده کنم و در چه زمینه ای فعالیت داشته باشم. خانواده ی من اطلاع دارند که زمینه ی فعالیت من تخصصی و در زمینه مفید هست.بخش قابل توجهی از بروزترین دانش ها و تخصص های جهان مربوط به زمینه های کامپیوتر و اینترنت هستند و مطمئناً رشد روزانه و روبه جلوی این فضای مجازی خود به خود انجام نمیگیرد و فعالیت انسان هایی با دانش ها و تخصص های خوب رو مطلبد.

دانش آموز زرنگی بودید یا تنبل ؟
به غیر از دوران ابتدایی و راهنمایی که دانش آموز نسبتاً زرنگی محسوب میشدم، در دوران دبیرستان و دانشگاه همیشه در حد متوسط بودم.

اولین روزی که با سیستم های مدیریت محتوا از جمله ویبولتین که انجمن ساز تالار گفتمانتون هستش آشنا شدید چه حسی داشتید ؟
خاطرات بسیار شیرینی در خاطرم است و برایم فوق العاده آرام بخش. من شور و شوق خاص و ویژه ای داشتم و یادم هست روزهای اول از کار کردن در این زمینه به هیچ عنوان احساس خستگی نمیکردم.خاطرم هست که روزهای اول راه اندازی ایران انجمن کل خواب شبانه روزی من بیشتر از 5 ساعت هم نمیشد! البته من الان هم دست کمی از گذشته ندارم و این دنیای بیکران مجازی روزانه چندین مبحث جدید در زمینه های مختلف برای آشنایی و یادگیری در اختیار من قرار میده.

جهت حمایت از وبسایت منتشر کننده برای خواند کل مصاحبه به این لینک بروید.

بالا