• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مصرف زياد نمك باعث ابتلا به زخم معده،پوكي استخوان و افزايش وزن مي‌شود

alik

متخصص بخش
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
يك متخصص تغذيه خاطرنشان كرد: مصرف زياد نمك در هر سني مي‌تواند باعث افزايش فشار خون، افزايش درصد ابتلا به بيماري‌هاي قلبي، عروقي، فقر كلسيم، پوكي استخوان، افزايش وزن، زخم معده، تشديد آسم، بروز تشنگي و همچنين بزرگ شدن بيش از اندازه قلب شود.​
دكتر امير رضازاده در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا منطقه خراسان، افزود: ميزان استاندارد جهاني مصرف روزانه نمك 5 گرم است در حالي که اين سرانه در ايران 15 گرم در روز است.​
وي در خصوص ميزان مصرف نمك براي بيماران خاص مانند بيماران قلبي تصريح كرد: رژيم غذايي كم نمك براي بيماران قلبي،‌ افراد مسن، افراد مبتلا به فشار خون بالا و همچنين بيماران ديابتي و كليوي توصيه مي‌شود.​
اين متخصص تغذيه تعادل مايعات بدن، ترشح اسيد معده، كمك به حمل مواد غذايي به داخل سلول‌هاي بدن، انقباضات عضلاني، تنظيم فشار خون و تنظيم توازن اسيد و باز در بدن را از فوايد مصرف كافي نمك برشمرد.​
وي در مورد عادت‌هاي بد غذايي بعضي افراد و مصرف ميزان زيادي نمك در غذا گفت: اين نوع تفكرات تنها به سازگاري و عادت روزانه افراد برمي‌گردد و لازم است اين افراد بدن خود را به تدريج به غذاي كم نمك عادت بدهند.​
رضازاده خاطرنشان کرد: برخي غذاها مانند بيسكويت و ‌غلات، به رغم برخورداري از محتواي زياد سديم شور نيستند چرا كه معمولا داراي شكر زيادي مي‌باشند.​
اين متخصص تغذيه ادامه داد: كم كردن مصرف نمك نه براي همه، بلكه براي برخي افراد ضروري است زيرا بدن انسان بدون مقدار مناسب سديم نمي‌تواند به حيات خود ادامه دهد.​
وي خاطرنشان كرد: عدم مصرف كافي نمك مي‌تواند به ريتم ضعيف قلب، مرگ ناگهاني، ايست قلبي و سرگيجه منجر شود.



:بای:
 
بالا