• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معرفی سایت برای کسب درآمد

nima54

New member
با سلام
به تازگي سايتي كليكي را ديدم كه جالب هست يك نفر ميگفت كه حتي پرداخت اين سايت به دوستش را ديده.من عضو شدم ببينم چي ميشه.به قول معروف سنگ مفت گنجشك هم مفت.
اين سايت فوق العاده است و ظاهرا" پر سود است و ارزش امتحان کردن را دارد . بعد از ورود از طريق لينك زير روي sign up كليك كنيد و شما بايد داخل بوكس مورد نظر نام ايميل خود را وارد كنيد تا براي شما ايميل فرستاده شود، بلافاصله ایمیلی برای شما ارسال می شود .شما بايد ايميل خود را چك كرده و از آنجا ثبت نام را ادامه دهيد . از جمله پرداخت های این سایت :
1- 100 دلار به ازاي كليك
2- 400 دلار به ازاي inbox (در مورد اين ها در پايين توضيح داده ام )
3 - به ازاي زير مجموعه هم 2۵0 دلار پول مي دهد .
اين سايت بعد از ثبت نام شما 3500 دلار جايزه در قسمت Earns كه بخش درآمد سايت براي شما محسوب مي شود واريز مي كند .
4- به ازاي كليك روي بنر 100 دلار جايزه می دهد.
5- به ازاي بازديد از بخش inbox - چهار صد دلار جايزه مي دهد .
اين بخشي كه مي گويم به محض ثبت نام و ورود به صفحه كاربري خودتان مي توانيد مشاهده كنيد . اصلا پيچيده نيست .
فقط اين را بگويم كه لينك براي كليك كردن روزي فقط 3 تا و اين بوكس هم معمولا" 1 روز در ميان 3 تا براي شما قرار مي دهد من به شما پيشنهاد مي كنم هر يك روز در ميان وارد اين سايت شويد و حسابتان را بيشتر كنيد تا به عدد 50000 دلار برسد .
این امکان برای شما وجود دارد تا با تبلیغات افراد دیگری را به این سایت معرفی کنید تا از طریق عضویت هر یک از آنان ۲۵۰ دلار دریافت کنید و در عین حال از فعالیت آنان نیز درصدی دریافت نمایید .برای این کار باید پس از ثبت نام روی گزینه Referral center کلیک کرده و کدهای مربوط به خود را جهت دعوت دیگران برای ثبت نام در این سایت دریافت نموده و در سایت یا وبلاگ خود قرار دهید .لازم به ذکر است این یک راهی است برای اینکه هر چه زودتر به مبلغ ۵۰۰۰۰ دلار برسید و تنهاترین راه نیست .
مي توان گفت به طور ميانگين 60 روز طول مي كشد تا 50000 دلار كسب كنيد .بعد از واريز به هر حساب الکترونیکی دیگر که در هنگام ثبت نام مشخص کرده اید، سايت خودش واريز مي كند شما بايد آن را توسط کسانی که پول الکترونیک را تبدیل به ریال می کنند (می توانید با یک جستجوی ساده در اینترنت افراد مطمئن را بیابید.)از آن حساب، به حساب بانكي خود در ايران واریز کنید.

[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]براي عضويت روي لينك زير كليك كنيد.
Link2Communion.com

بالا