• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معرفی سایت های تست و ذخیره سازی کدهای برنامه نویسی

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
دوستان در این تاپیک مجموعه سایت هایی رو جهت قرارگیری و تست و ادیت کدهای برنامه نویسی خدمت شما معرفی خواهم کرد.
نکته ای رو که باید خدمت شما عرض کنم این هست که اکثر این سایت ها در صورت عضویت کاربران در اونها ابزارهای ویژه تری رو از جمله امکان ساخت یک آرشیو و... به کاربرانشون میدهند. همچنین اغلب عضویت باعث عدم حذف کدهای قرار گرفته در این سایتها میشود.
-معرفی این سایتها از پست های بعدی در همین تاپیک آغاز خواهد شد.
موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
[h=3]سایت‌ها و ابزارهای PHP
  • PHP SandBox
    سایتی برای نوشتن و اجرای آنلاین کدهای php در ورژن‌های مختلف این زبان و همچنین امکان به اشتراک گذاشتن یک تکه کد
  • codepad viper
    این سایت نیز امکان نوشتن، اجرا و اشتراک‌گذاری کدهای php را به کاربران می‌دهد.

در صورتی که کسی خودش بخواهد چنین سرویس‌هایی را راه‌اندازی کند، لازم است در مورد Runkit_Sandbox مطالعه کند و پروژه‌های خوبی مثل php-console را مرور کند. [h=3]سایت‌ها و ابزارهای چند منظوره
  • sqlfiddle
    این سایت، امکان تست کوئری‌های نوشته شده به زبان SQL را فراهم کرده است. در این سایت شما ابتدا نوع DBMS خود را انتخاب می‌کنید (مثلا MySQL) و سپس ساختار و اطلاعات جدول را با کوئری‌های Create table و Insert ایجاد می‌کنید و سپس کوئری موردنظر را اجرا می‌کنید.
    این سایت ظاهرا برای هر کاربر یک دیتابیس ایجاد میکند و سپس کوئری‌های او را اجرا میکند. صحت این ادعا با پیغام خطایی که پس از اجرای یک کوئری بدون تعریف ساختار جدول اجرا شود، مشخص می‌شود.
  • codepad
    این سایت نیز امکان نوشتن و اجرای کدها به زبان‌های C, C++, D, Haskell, Lua, OCaml, PHP, Perl, Plain Text, Python, Ruby, Scheme, Tcl را فراهم آورده است. کدها می‌توانند به صورت خصوصی ذخیره شوند یا به صورت عمومی.
  • js fiddle و js bin
    دو سایت جامع که امکان نوشتن، تست و اشتراک کدهای css و html و javascript را فراهم کرده است.
  • RegExr
    ابزاری برای تست عبارات با قاعده و منطقی به صورت آنلاین که البته برای استفاده از آن لازم است برنامه‌ی flash player روی براوزر شما نصب باشد.
  • js beautifier؛ زیباکننده جاوا اسکریپت و اچ‌تی‌ام‌ال
    شخصا این سایت را دوست دارم و استفاده می‌کنم. با استفاده از این سایت می‌توان کد جاوا اسکریپت را از حالت پک و رمز شده بیرون آورد. همچنین گاهی ما یک نمونه کد html یا javascript یا json و ... داریم که قرار است آن را غلط‌یابی یا استفاده کنیم اما به دلیل نامرتب بودن، خواندن آن مشکل است. اینجاست که این سرویس ارزشش مشخص می‌شود و این کار را برای ما بسیار ساده خواهد کرد.
  • eval.in
    سایتی سبک و ساده که امکان اجرا و اشتراک کدهای شما به زبان‌های Ruby, PHP, Python, Lua, Io, Perl, JavaScript, Haskell, Slash را فراهم کرده است.
  • ideone
    این سایت فوق‌العاده، امکان نوشتن، اجرا و اشتراک کدهای شما به ده‌ها زبان زبان برنامه‌نویسی فراهم کرده است.
  • [h=3]IDE های آنلاین سرویس‌های فوق، برای نوشتن یک تکه کد و تست و اجرای آن بود. اما برخی سرویس‌ها، به شما این امکان را می‌دهند که فایل‌های سایت خود را به صورت آنلاین و در همه جا بتوانید بینید و ویرایش کنید و گسترش دهید. چند نمونه از این سرویس‌ها:
  • shift Edit
    یک IDE آنلاین محبوب و قدرتمند که سینتکس زبان‌های مختلف رو پشتیبانی می‌کنه و قابلیت اتصال به ftp برای ویرایش فایل‌های شما رو داره اما دو تا اشکالی که داره یکی اینه که کدها رو اجرا نمی‌کنه و یکی دیگه هم اینکه ذخیره نمی‌کنه (مگر اینکه آدرس ftp خودتونو بهش بدید)
  • codeRun IDE
    یک IDE سبک که از زبان‌های PHP, JS, CSharp پشتیبانی می‌کند.
  • Cloud9 IDE
  • Code any where
    یکی از معروف‌ترین سرویس‌های آنلاین ویرایش فایل‌های برنامه شخصی شما که همیشه همراه شماست!

برگرفته از: 9px.ir

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
در این نوشته قصد دارم چند سایت برای تولید آنلاین کدهای CSS3 معرفی کنم ، با استفاده ار این سایتها شما می توانید براحتی با دیدن پیش نمایش هنگام تولید کد CSS3 ، طراحی المانهای خود را تکمیل تر کنید .
1- css3please.com

2-css3.me

3-matthewlein.com/ceaser

4-css-tricks.com/examples/ButtonMaker

5- css3maker.com/border-radius.html

6-westciv.com/tools/box-properties

7-css3pie.com
این سایت ارائه دهنده ی فایلی به نام PIE می باشد که مرورگر های اینترنت اکسپلورر قدیمی را مجبور به اجرای CSS3 می کند همچنین دارای پیش نمایشی برای اجرا در اینترنت اکسپلورر دارد ، برای همین در این لیست قرار دادم .

استفاده از این سایتها را برای افکتهای معمول پیشنهاد می کنیم چون علاوه بر نداشتن خطای نوشتاری برای همه ی مرورگرهایی که به پیشوند webkit یا moz یا o به صورت جداگانه احتیاج دارند یک خط مجزا تولید می کند .

برگرفته از: ahad.pro

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
این سایت رو هم خود من چند باری ازش استفاده کردم سایت خوبی به نظر میرسه:
http://jsfiddle.net
یک سایت خیلی خوب و کاربردی دیگر هم بود که متأسفانه الان هرچه گشتم موفق به پیدا کردنش نشدم و البته به محض یادآوری آدرسش حتماً قرار خواهم داد.
موفق باشید

بالا