• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معرفی سیستم کسب درامد کلیکی نوین

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
معرفی سیستم کسب درامد کلیکی نوین :

header.gif

روش کار با این سایت چگونه است؟
اگر شما دارای سایت و یا وبلاگ پربازدیدی هستید می توانید پس از عضویت در این سیستم کدهای تبلیغاتی را در صفحات وب خود قرار داده و به ازای هر کلیکی که بازدیدکنندگان سایت شما بر روی تبلیغات می نمایند پورسانت دریافت کنید.
آیا می توان با یک اکانت هم نمایش دهنده باشم و هم تبلیغ دهنده؟
بله ، شما همزمان می توانید با یک اکانت هم تبلیغ دهنده و هم نمایش دهنده باشید.
پرداخت صورتحساب نمایش دهندگان در چه تاریخی صورت می گیرد؟
پرداخت صورتحساب این سیستم به اینصورت است که کارکرد حساب نمایش دهندگان در بیستم هر ماه شمسی محاسبه شده در صورتی که به حداقل رسیده باشد 10 روز بعد یعنی در تاریخ یکم هر ماه شمسی پرداخت خواهد شد
اگر حساب من در یک ماه به مبلغ حداقل نرسیده باشد برای مثال 19000 تومان آیا مبلغی به حساب من واریز خواهد شد؟
خیر در صورتی که حساب نمایش دهندگان به مبلغ حداقل 20000تومان نرسیده باشد مبلغی به حساب شما واریز نخواهد شد و به ماه بعدی موکول خواهد شد.
آیا با یک اکانت به عنوان نمایش دهنده ، می توانم در چند سایت و یا وبلاگ تبلیغات را نمایش بدهم؟
بله ، شما می توانید در هر تعداد سایت و وبلاگ که دارید تبلیغات این سیستم را نمایش دهید، کافی است در سیستم عضو شوید و سایت های خود را در سیستم پس از عضویت ثبت کنید و کد های مربوط به هر سایت را قرار دهید.
آیا می توان یکی از تبلیغات را مثلا گرافیکی 120 در 60 را در چند جای سایت کپی کرد؟
شما از هر کدام از تبلیغات این سیستم را بخواهید می توانید قرار دهید و مهم نیست چند جا قرار می دهید.
آیا می توان تبلیغات را در صفحات خالی وبلاگ یا سایت خود قرار دهم یا حتما باید مطلب قرار بدهم؟
خیر ، شما نمی توانید تبلیغات را در صفحات خالی وبلاگ یا سایت خود قرار دهید حتما باید در آنها مطالب گذاشته شود و سپس تبلیغات را قرار دهید.
آیا خود من که نمایش دهنده هستم می توانم روی تبلیغاتم کلیک کنم؟
خیر تبلیغات تنها باید از طرف بازدید کنندگان کلیک شود در ضمن این سیستم کلیک های غیر واقعی را شناسایی کرده و در صورت مشاهده تعداد زیاد کلیک های غیر واقعی حساب کاربری بسته خواهد شد.
آیا می توان با پولی که از نمایش دهندگی بدست می آورم به عنوان تبلیغ دهنده عضو شوم و تبلیغ کنم؟
بله می توانید البته این مبلغ باید حداقل 5000 تومان باشد تا بتوانید تبلیغ کنید زیرا کمتر از این مقدار در مدت زمان خیلی کوتاهی به پایان میرسد.
آیا می توان بعد از ثبت نام مشخصات فردی خود را مانند شماره تماس و یا غیره را تغییر داد؟
برای تعویض کردن مشخصاتی مانند شماره تماس می توانید از طریق مشخصات فردی اقدام کنید.
من چطور می توانم تبلیغات سایت را در وبلاگهای بلاگفا قرار دهم؟
شما از دو روش می توانید استفاده نمایید:
پس از ورود به مدیریت وبلاگتان منوی تنظیمات وبلاگ را انتخاب نمایید سپس کدهای تبلیغاتی اوکسین ادز را داخل کادر \"اسکریپتها و کدهای اختصاصی کاربر برای درج در وبلاگ\" گذاشته و دکمه ثبت تنظیمات را کلیک نمایید.
قرار دادن کدهای تبلیغاتی در فالب وبلاگ. برای انجام اینکار در مدیریت وبلاگتان منوی ویرایش قالب را انتخاب نمایید و کدها را در جای مناسب و دلخواه قرار دهید.
کدهای تبلیغاتی مربوط به خود را باید از کدام قسمت دریافت نمایم و در کجای وبلاگ یا سایت خود قرار دهم؟
شما با مراجعه به منوهای \" کد تبلیغات گرافیکی\" و \" کد تبلیغات متنی\" می توانید اقدام به دریافت تبلیغات
آیا در سایت خود می توانم از جملاتی مانند \"برای حمایت از ما بر روی تبلیغات کلیک نمایید\" استفاده کنم و یا اینکه از کدهایی مانند \"کد صفحه سیاه\" در هنگام ورود افراد به سایت یا سایر صفحات استفاده نمایم؟
خیر شما مجاز نمی باشید و در صورت مشاهده طبق شرایط و مقررات عضویت شما مسدود خواهد شد.
چرا هرچه روی تبلیغات کلیک می کنند چیزی به تعداد کلیکها و پورسانتم اضافه نمی شود؟
چنانچه شما و یا دوستان شما بصورت متوالی بر روی تبلیغات کلیک نمایید سیستم بصورت هوشمند این موضوع را تشخیص داده و پورسانتی به شما تعلق نخواهد گرفت توجه نمایید سایت یا وبلاگ شما باید دارای بازدیدکننده واقعی و مناسبی باشد در غیر اینصورت اگر بدنبال این هستید که از طریق کلیک خود و یا آشنایانتان کسب درآمد نمایید موفق نخواهید بود و کلیکی برای شما ثبت نخواهد شد و بدنبال آن باشید که با سعی و تلاش و استفاده از تجارب افراد موفق در این زمینه ، بتوانید صاحب سایت یا وبلاگ پربازدید و محبوبی شوید.
شرایط زمانی برای پذیرش کلیک از آی پی ها چگونه می باشد؟
در هر 24 ساعت از هر آی پی فقط 1 کلیک پذیرفته خواهد شد.
پس از مراجعه به صفحه \"تغییر مشخصات کاربری\" متوجه شدم که سایت من به علت عدم فعالیت حذف شده است.آیا می توانم مجددا آن سایت را ثبت نمایم؟
بله شما می توانید از طریق همان صفحه این کار را انجام دهید و اگر حتی یک کلیک از آن در سیستم ثبت شود دیگر آن سایت حذف نخواهد شد ولی چنانچه پس از 48 ساعت هیچ کلیکی از آن در سیستم ثبت نشود بصورت اتوماتیک حذف خواهد شد.
حداقل کارکرد و اعتبار جهت واریز پورسانت به حساب چقدر می باشد؟
20000 تومان
من چگونه باید درخواست واریز پورسانت به حساب بانکی ام را به شما بدهم؟
شما می توانید پس از رسیدن به حد نصاب 20000 تومان در روزهای 22و21و20 هر ماه از طریق صفحه درخواست درآمد این کار را انجام دهید.درآمد شما حداکثر تا سی ام همان ماه به حسابتان واریز خواهد شد.

بالا