• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

من یک دختر20ساله هستم (حتماً ببینید)

صاینا

متخصص بخش آموزش خیاطی
[h=2]
icon142.gif
من یک دختر20ساله هستم (حتماً ببینید)
pov1zzas7vew1imvi4t6.jpg

دیروز رفته بودم بانک از حسابم پول بردارم......

بعد از کلی علاف شدن خلاصه نوبت ما رسید.رفتم رو صندلی نیشستم و بعد از سلام و احوالپرسی با کارمند بانک گفتم من فلان قدر پول میخواستم از حسابم برداشت کنم.کارمندم پولا رو برداشتو دفترچه رو ثبت کرد و....

اومدم خونه داشتم پولام رو میذاشتم تو کیفم که یه لحظه چشمم به قسمتی از یه اسکناس 10 تومنی افتاد که با خودکار مشکی روش دست خطی نوشته شده بود!!!!الان با خودم میگم کاش هیچوقت اون روز بانک نمیرفتم کاش اصلا چشمم به اون پول نمیافتاد یا کاش اصلا . . . بگذریم..

من خودم اون دست خط رو خوندم واقعا داشت گریم میگرفت....

گفتم اسکنش کنم بذارم دوستامم ببینن که واقعا لازمه جوونایی که قدر زندگیشون رو نمیدونن این چیزارو ببینن.
(این مطلبو از جایی نقل قول گرفتم)

صاینا

متخصص بخش آموزش خیاطی
(من یک دختر 20 ساله هستم که پدر معتادم به خاطر حاجت خودش مرا یک شب به دست صاحبخانه مان سپرد تورو به خدا قدر این پولها را بدانید این پولی که دست توست ...)
نوشته ی روی پول

rahnama

پدر ایران انجمن
مگر ما کم این جنایتکاران را می بینیم.اینان جانی و مستحق مرگ هستند گرچه زندگیشان (بخاطر اعتیاد ) کمتر از مرگ نیست.
پول داشتن بتنهائی باعث خوشبختی نیست ولی نداشتنش به تنهائی باعث بدبختی است.
شما را قسم می دهم راز پول داشتن را بیاموزید.قسم میخورم داشتن پول و امکانات دست خودتان است.من بارها و بارها نوشته ام و به جائی رسیده تا می نویسم همه عزیزان زیر لب تکرار میکنند که باز راهنما این مطالب تکراری را تکرار کرد.داشتن پول و امکانات راز است. به خدا راز است و هر کسی این راز را فهمید و عمل کرد به اهدافش رسید.
- هدفهایتان را حتما بنویسیدبا ذکر جزئیات.
- ایمان و باور داشته باشید به آن هدفها می رسید.
- جملات تاکیدی و تلقینی بسازید و روزانه مرتب تکرار کنید.
قسم می خورم(این سومین قسم من است ) نتیجه اش را می بینید

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
ممنون صاینای عزیزم که گذاشتی چند روز پیش می خواستم بذارم نتم هنگ کرد بعدا یادم رفت مرسی که تو گذاشتی

بالا