مواد لازم:
ميگو =300 گرم
زيتون= 60 گرم
تخممرغ =سه عدد
آرد سوخاري و انواع سبزی ها و روغن مایع= از هر کدام 100 گرم
زعفران آبكرده =دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل= به ميزان لازم
طرز تهيه:
ميگوها را پاك كرده و رگه پشت آن را با نوك چاقو در بياوريد. سپس به آرامي با استيككوب كوبيده و در مخلوط آرد سوخاري، نمك و فلفل بغلتانيد. آنگاه ميگوها را داخل تخممرغ و زعفران آبكرده زده و دوباره در آرد سوخاري قرار دهيد و در روغن سرخ كنيد. ميگوهاي سرخشده را در ظرف مورد نظر گذاشته و اطراف آن را با سبزيهاي مختلف دورچين كنيد و روي آن زيتون قرار دهيد. اين غذا را ميتوانيد با سس كچاب يا تارتار ميل كنيد.
ميگو =300 گرم
زيتون= 60 گرم
تخممرغ =سه عدد
آرد سوخاري و انواع سبزی ها و روغن مایع= از هر کدام 100 گرم
زعفران آبكرده =دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل= به ميزان لازم
طرز تهيه:
ميگوها را پاك كرده و رگه پشت آن را با نوك چاقو در بياوريد. سپس به آرامي با استيككوب كوبيده و در مخلوط آرد سوخاري، نمك و فلفل بغلتانيد. آنگاه ميگوها را داخل تخممرغ و زعفران آبكرده زده و دوباره در آرد سوخاري قرار دهيد و در روغن سرخ كنيد. ميگوهاي سرخشده را در ظرف مورد نظر گذاشته و اطراف آن را با سبزيهاي مختلف دورچين كنيد و روي آن زيتون قرار دهيد. اين غذا را ميتوانيد با سس كچاب يا تارتار ميل كنيد.