لیلا رضازاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: مواد غذایی گروه کربوهیدارت از جمله نان و برنج هرچه رنگ تیرهتری داشته باشند، حاوی سبوس بیشتری هستند.  
     وی احساس سیری را یکی از فواید سبوس دانست که باعث می شود فرد کمتر غذا مصرف کرده و دچار افزایش وزن، چربی، کلسترول و قند خون نشود. 
     به گفته این کارشناس تغذیه، کربوهیدراتهای حاوی سبوس پس از مصرف، قند خون  را آهسته بالا میبرند؛ این درحالیست که نان و برنج سفید به صورتی سریع قند  خون را افزایش میدهند. بر این اساس مصرف کربوهیدراتهای تیره و حاوی سبوس  برای افراد دیابتی بسیار مفید است.  
     وی به نقش فیبر موجود در سبوس در پیشگیری از یبوست اشاره کرد و افزود:  توصیه میشود افراد نانهای تیره از جمله نان سنگک و جو که سبوس بیشتری  دارند، استفاده کنند. 
     رضازاده معتقد است، نانهای سفید اشتها را بالا نگاه داشته و به چاقی منجر  میشوند. میزان سیری یک کف دست نان سنگک چهار برابر نان لواش است. 
 
				