نان ايتاليايي
نان گوجه
مواد لازم
1) گوجه كه آش گرفته شده...........................1پيمانه
2) خمير ترش.........................................1 ق سوپ خوري
3) شكر......................................1 ق سوپ خوري
4) روغن....................................1 ق سوپ خوري
5) آب........................................ 4/1 پيمانه
6) نمك.......................................1 ق موربا خوري
طرز تهيه
(اين نان با سوپ و سالاد و املت استفاده ميشه)
خمير ترش را در آب ريخته و به هم زده و در كنار جاي كه گرم گذاشته
1 ق روغن و گوجه ريخته خمير مايه اضافه كرده اين مواد مخلوط كرده حالا 1 قاشق نمك ريخته و مخلوط كرده و آرد اضافه ميكنيم و مخلوط كرده اگه آبش كمه اضافه ميكنيم و اگه شل باشه آرد اضافه ميكنيم حالا خمير را جمع كرده و استراحت ميدهيم در اين مدت فر را با درجه حرارت 175 سانتي گراد گرم ميكنيم به مدت نيم ساعت اين مدت براي گرم شدن فر خوب است حالا داخل يك كاسه استيل آب ريخته و داخل فر ميگذاريم تا هوا فر مرطوب بشه و خمير را به هر شكل كه دوست داريم در آورده و داخال سيني چيده و در فر گذاشته تا بپزد زمان پخت بستگي يه اين داره كه كاملا" نان شما طلايي شده باشه و مغز پخت.
نان گوجه
مواد لازم
1) گوجه كه آش گرفته شده...........................1پيمانه
2) خمير ترش.........................................1 ق سوپ خوري
3) شكر......................................1 ق سوپ خوري
4) روغن....................................1 ق سوپ خوري
5) آب........................................ 4/1 پيمانه
6) نمك.......................................1 ق موربا خوري
طرز تهيه
(اين نان با سوپ و سالاد و املت استفاده ميشه)
خمير ترش را در آب ريخته و به هم زده و در كنار جاي كه گرم گذاشته
1 ق روغن و گوجه ريخته خمير مايه اضافه كرده اين مواد مخلوط كرده حالا 1 قاشق نمك ريخته و مخلوط كرده و آرد اضافه ميكنيم و مخلوط كرده اگه آبش كمه اضافه ميكنيم و اگه شل باشه آرد اضافه ميكنيم حالا خمير را جمع كرده و استراحت ميدهيم در اين مدت فر را با درجه حرارت 175 سانتي گراد گرم ميكنيم به مدت نيم ساعت اين مدت براي گرم شدن فر خوب است حالا داخل يك كاسه استيل آب ريخته و داخل فر ميگذاريم تا هوا فر مرطوب بشه و خمير را به هر شكل كه دوست داريم در آورده و داخال سيني چيده و در فر گذاشته تا بپزد زمان پخت بستگي يه اين داره كه كاملا" نان شما طلايي شده باشه و مغز پخت.