• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نحوه تغییر رنگ عکس به رنگ های مختلف دیگر در فوتوشاپ

Xaniar

متخصص بخش زوم
سلام دوستان من یه کار خیلی واجب دارم حتما کمکم کنید
من یه ماشین دارم که می خوام رنگش کنم و میخوام ببینم کدوم رنگ قشنگ تره . حالا می خوام با فوتوشاپ انواع رنگ ها را رو ماشینم امتحان کنم . حالا شما بگید چطوری میشه این کار رو کرد و یا اگه برنامه ی خاصی داره بگید خواهش می کنم کمکم کنید .

Xaniar

متخصص بخش زوم
پاسخ : انتخاب رنگ

فکر می کنم دوستان منظورم رو نفهمیدن به عکس های زیر نگاه کنید و ببینید که چطوری رنگ این ماشین رو عوض کردن ؟؟؟؟؟؟؟ اگه برنامه ی خاصی داره بگید و اگه با فوتوشاپ هم میشه رنگش رو اینطوری عوض کرد توضیح بدید .
11310578562644471793.jpg

15656425195809757323.jpg

83331214192333999530.jpg

خیلی قشنگ تغییر رنگ دادن رنگشم خیلی براق و شفاف هست . لطفا کمک کنید .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تبدیل عکس به رنگ های مختلف در فوتوشاپ

دوست عزیز جهت نمایش عکس در فوتوشاب با رنگ های مختلف این مراحل رو دنبال کنی:

بعد از باز کردن عکس مورد نظرتون توسط فوتوشاپ، از منوهای موجود در بالای صفحه، منوی image رو باز کنید و سپس از گزینه های موجود در این منو گزینه Adjustment رو باز کرده و سپس گزینه Hue/Saturation رو انتخاب کنید.
صفحه و تنظیماتی براتون نمایش داده خواهد شد که توسط ابزارهای موجود در اون میتونید به راحتی عکس مورد نظرتون رو به رنگ های مختلف و مورد دلخواهتون تغییر رنگ بدید.

موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
آموزش تصویری تغییر رنگ عکس به رنگ های مختلف در فوتوشاپ

آموزش تصویری نغییر رنگ عکس به رنگ های مختلف در فوتوشاپ رو هم براتون در این پست قرار میدم، به عنوان مثال بنده در این آموزش رنگ ماشین موجود در عکس قرار داده شما رو به رنگ سبز تغییر رنگ دادم :

مرحله اول:

مرحله دوم:

موفق باشید

Xaniar

متخصص بخش زوم
از همه ی دوستان تشکر می کنم و از مدیر سایت هم تشکر می کنم که نام تاپیک رو تغییر دادن . من اشتباه نوشته بودم . واقعا از همه تون تشکر می کنم .

Xaniar

متخصص بخش زوم
پاسخ : آموزش تصویری تغییر رنگ عکس به رنگ های مختلف در فوتوشاپ

دوستان معذرت می خوام اگه فقط بخوام رنگ چرم سقف ماشینم رو تو فوتوشاپ عوض کنم باید پیکار کنم .چون ماشین من چرم سقف داره می خوام ببینم چه رنگی بهش میاد .به عکس زیر نگاه کنید می خوام چرم سقف این رو تغییر بدم . اگه مدیر سایت زحمت بکشه و بازم آموزش تصویری بزاره ممنون می شم . من فکر کنم تو همین سایت کل فوتوشاپ رو یاد می گیرم البته با کمک دوستان . چطوری میشه رینگ ماشین رو عوض کرد حتی اگه زاویه هاشونم مثل هم نباشه می شه چرخوندش ؟؟؟؟؟
10803601628352782201.jpg

عکس بالا ماشینمه که می خوام با فوتوشاپ رنگ سقفش رو تغییر بدم .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
چون متاسفانه چند روزی به علت مشغله زیاد وقت آزاد آنچنانی ندارم، لینک آموزش ها رو از یک سایت دیگر براتون قرار میدم، همچنین لینک آخر مربوط به نرم افزاری هست که کارش تغییر رنگ قسمت های مختلف یک عکس هست :
کد:
[LEFT]http://www.photozoya.com/htmlfiles/photoshop-3-farsi.html
http://www.photozoya.com/htmlfiles/photoshop-2-farsi.html
[/LEFT]
نرم افزار:
دانلود نرم افزار تغيير رنگ در تصاوير با Color Replacer برای اندروید - ماه دانلود

موفق باشید

berivan

کاربر ويژه
سلام کامیار به نظرمن رنگ زردخوشکل تره واسه رنگ ماشینت البته اولین رنگ اگه یکم ملایم ترباشه جالبترمیشه:فکر::دوست:

Xaniar

متخصص بخش زوم
سلام ماشینی که عکسشو تو پست قبل گذاشته بودم مال خودمه و رنگش هم کردم فقط رنگ چرم سقف مونده که اگه شما آموزش بدید می خوام با فوتوشاپ رنگش رو تغییر بدم.

هنوز جواب سوال بالایی رو ندادید؟؟؟؟
چطوری میشه فقط رنگ چرم سقف رو عوض کنم؟؟؟؟؟؟
چرا از بین رنگ های سیاه و سفید وجود نداره ؟؟؟؟؟
چرا رنگ ماشین سفید رو تغییر نمیده؟؟؟؟
آیا فقط ماشینهایی که رنگ جیغ داشته باشند رو تغییر رنگ میده ؟؟؟؟
چرا توی بعغی از عکس ها عکس زمین و در و دیوار تغییر میکنه اما رنگ ماشین تغییر نمی کنه ؟؟؟
چیکار باید کرد که فقط رنگ ماشین تغییر کنه نه جاهای دیگه ؟؟؟؟
چرا وقتی دو تا ماشین کنار هم هستند فقط رنگ یکی شو تغییر می ده ؟؟؟؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوست عزیز ، توضیحات موجود در پست هشتم رو مطالعه کنید، مربوط به پاسخ تمام این سوالات شماست.

Reza.M

Banned
مرسی از ادمین عزیز
با استفاده از گزینه ی Color range هم میشه تغییرات سطحی برای جاهایی که رنگ خاصی رو دارند اعمال کرد

مثلا در کل عکس یک رنگ قهوه ای دارید مثل همون چرم سقف ماشین
می تونید در فتوشاپ یک لایه ایجاد کنید و با استفاده از Color range مناطق رو انتخاب کنید بعد با Brush رنگشون کنید
بعدش با اتفاده از Fill و Opticaly میتونید درصد پر رنگی اون رو تعیین کنید

شاد و پیروز باشید

Xaniar

متخصص بخش زوم
سلام دوستان میشه بگید این عکس رو چگونه اینجوری کردن محیط رو سیاه و سفید کردن و رنگ ماشین هم یه جوری کردن . لطفا آموزش بدین تا منم یاد بگیرم چطوری اینجوری میشه .
94153740515220871491.jpg

و همچنین می خواستم بدونم چطوری رنگ یک ماشین سیاه یا سفید رو تغییر بدم ؟

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوست عزیز آموزش این کار در همین تاپیک موجود هست.

Xaniar

متخصص بخش زوم
دوست عزیز آموزش این کار در همین تاپیک موجود هست.

شما فقط آموزش داده بودید که چطوری رنگ رو عوض کنم فقط همین . آموزش نداده بودید که چطوری رنگ رو اینطوری بکنم این ماشین رنگش آبی هست و رنگشو تغییر ندادن و فقط زیباترش کردن بعدش شما نگفته بودید که چطوری عکس رو این طوری سیاه و سفید کنم که فقط زمینش سیاه و سفید بشه و ماشین مثل خودش بمونه .
شما گفته بودید که چطوری چیزایی که رنگ جیغ مثل زرد و قرمز دارند رو تغییر رنگ بدم و نگفته بودید که چطوری رنگ های دیگه رو تغییر رنگ بدم مثل سیاه و سفید در ضمن دو تا لینکی که گذاشته بودی نتونستم چیزی ازش گیر بیارم و جالب نبود و گفتم همین جا بچه های خود سایت بگن بهتره

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
برای مطالب و سوالات با موضوعات خاص دیگر باید تاپیک جداگانه باز کنید.
به جهت درخواستتون اموزش تصویری این کار در تاپیک زیر قرار داده شد:
http://www.iranjoman.com/thread-26671.html

موفق باشید

Xaniar

متخصص بخش زوم
دستت درد نکنه آدمین جان خیلی مفید بود . اما هنوز نگفتید چطوری میشه مثلا یه ماشین با رنگ سیاه یا سفید رو به رنگهای دیگه مثل آبی یا زرد تغییر رنگ داد ؟

بالا