• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظر سنجی بهترین آواتار ایران انجمن ( همراه با جایزه )

بهترین آواتار را متعلق به کدام کاربر میدانید؟

• مجموع رای دهندگان
    27
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
طبق شرایطی که در مرحله ی اول این تاپیک [اینجا] اعلام شده بود، و برای به پایان رساندن مسابقه انتخاب بهترین آواتار کاربران ایران انجمن، لیست همگی عزیزانی که برای شرکت در مرحله قبل این مسابقه به نوعی شرکت و یا اعلام آمادگی کرده بودند در نظر سنجی این تاپیگ قرار گرفت که عزیزان میتونند به بهترین آواتار رای بدند.
این لیست به ترتیب عزیزان شرکت کننده در تاپیک مرحله ی قبل و یا به ترتیبی که اسمی از آواتار کاربران برده شده، می باشد.

زمان پایان نظرسنجی 10 اردیبهشت ماه.
جایزه سه نفر اول کارت شارژ 20000 هزار ریالی.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

عزیزان تا 1 اردیبهشت ماه فرصت داده میشه برای کاربرانی که در تاپیک قبلی اعلام آمادگی نکردند، جهت اعلام آمادگی و اضافه شدن به لیست این نظر سنجی.

maksemos

متخصص بخش خودرو
خدا عمرت بده ادمین
من همش دغدغه اینو داشتم که آخر این مسابقه چی شد:ناراحت:

بازم رئیسمون رو ای ول :شاد:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام خدمت ادمین گرامی
3.gif

در مورد اون مسابقه آواتار به نظرم بهتر بود انتخاب چندگانه فعال بود
19.gif

نظر شما چیه؟

طبق پیشنهادی که امین عزیز برای من ارسال کرد امکان انتخاب چندگانه به این نظر سنجی اضافه شد.
به همین جهت نظرسنجی قبلی حذف و نظرسنجی جدید با این شرایط جدید ایجاد شد. با ایجاد نظرسنجی جدید رأی های عزیزان شرکت کننده حذف شد، با عرض معذرت فراوان از این عزیزان، دوستان میتونند دوباره اقدام به شرکت در نظرسنجی نمایند.

amin khan

مدیر انجمن
ایوایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
من خواستم به همه رای بدم ولی نمیدونم چی شد KAMYAR عزیز از قلم افتاد
ایوایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی من
یکی بیاد جای من به کامیار KAMYAR رای بده وگرنه مجبورم قوانین رو زیر پا بزارم:بدجنس:
ایوایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بخدا عمدی در کار نبود
ایوایییییییییییییییییییییییییییی

Nicol

متخصص بخش گردشگری
نگران نباش امین جان.من به کامیار رای دادم.:بله:
قوانین رو زیر پا نذار که دیگه دیگه...:اخطار::نیش::تنبیه:

0mid

متخصص بخش ورزشی
این مسابقه فاقد اعتباره چون آواتار من توش حضور نداره :تعجب: :نیش:
تا کی تبعیض تا کی پارتی بازی؟؟ :نیش:
علی نمایشگاه کتاب میبینمت :اخطار:

0mid

متخصص بخش ورزشی
راستی علی بنظرم بهتر بود تو همون پست اول عکس آواتار اونایی که اسمشون تو نظرسنجی هست رو میذاشتی
اینجوری تو رای دادن خیلی راحت تر میشد
هرچند دوستان اکثرا به همه رای دادن :تعجب:

واینکه بهتره تو اینجور نظرسنجی ها نمایش عمومی آرا کاربران رو فعال نکنی که همه بتونن راحت و بدون اینکه سختشون باشه به گزینه های مورد قبول خودشون رای بدن :بله:

baroon

متخصص بخش ادبیات
این مسابقه فاقد اعتباره چون آواتار من توش حضور نداره :تعجب: :نیش:
تا کی تبعیض تا کی پارتی بازی؟؟ :نیش:
علی نمایشگاه کتاب میبینمت :اخطار:

پست 2 آقای امید :نیش2:

خب من برای همین هنوز رأی ندادم. چون تا 1 اردیبهشت،ممکنه شرکت کننده های بیشتری اضافه بشن و ما اگه قبلش رأی داده باشیم دیگه نمی تونیم دوباره رأی بدیم. :18:

زینب

کاربر ويژه
افرین به مدیر فعال انجمن !
دق مرگ شدم تا بدونم کی آوتارش راِی میاره .
ببینم میتونم خودم به خودم رای بدم ؟!:نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
راستی علی بنظرم بهتر بود تو همون پست اول عکس آواتار اونایی که اسمشون تو نظرسنجی هست رو میذاشتی
اینجوری تو رای دادن خیلی راحت تر میشد
هرچند دوستان اکثرا به همه رای دادن :تعجب:

واینکه بهتره تو اینجور نظرسنجی ها نمایش عمومی آرا کاربران رو فعال نکنی که همه بتونن راحت و بدون اینکه سختشون باشه به گزینه های مورد قبول خودشون رای بدن :بله:

انشاالله بعد از نهایی شدن لیست امید جان آواتارها هم قرار می گیرند.
در این نظرسنجی (جدای از سایر نظر سنجی ها) عزیزانی که به همه لیست رأی میدند در واقع حکم افرادی رو دارند که قصد شرکت در نظر سنجی رو ندارند و رأی دادن و یا ندادنشون تأثیری در نتیجه نخواهد داشت، اما بهتر میدونم هرچند که تشریفاتی هست ولی افراد بیشتری با این ترتیب حس همکاری کنند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
پست 2 آقای امید :نیش2:

خب من برای همین هنوز رأی ندادم. چون تا 1 اردیبهشت،ممکنه شرکت کننده های بیشتری اضافه بشن و ما اگه قبلش رأی داده باشیم دیگه نمی تونیم دوباره رأی بدیم. :18:

دیگه الان که همه 7 یا 8 تا رای بیشتر دارن چه فایده داره این پست 2؟ :نیش: :غش2:

او هوع... فکر کرده کیه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:غش2:

نیازی نیست فکر کنم، خودم میدونم کی هستم :بله: :قلیون: :نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
انشاالله بعد از نهایی شدن لیست امید جان آواتارها هم قرار می گیرند.
در این نظرسنجی (جدای از سایر نظر سنجی ها) عزیزانی که به همه لیست رأی میدند در واقع حکم افرادی رو دارند که قصد شرکت در نظر سنجی رو ندارند و رأی دادن و یا ندادنشون تأثیری در نتیجه نخواهد داشت، اما بهتر میدونم هرچند که تشریفاتی هست ولی افراد بیشتری با این ترتیب حس همکاری کنند.

چرا؟
الان من یا بقیه که تازه اسمشون اضافه شده یا اضافه خواهد شد 7 8 تا رای از بقیه عقب تریم :تعجب: :نیش:
الان من میخوام به چند نفر خاص رای بدم ولی چون ممکنه بقیه ناراحت بشن یکم سخته برام
واسه همین گفتم نمایش عمومی آرا کابران رو بهتر بود غیرفعال میکردی :بله:

875102210

کاربر ويژه
ايول منم اضافه شدم

:شاد::شاد:

آقا كي شروع كنيم به تبليغات انتخاباتي؟؟؟:نیش:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
خب من الان می خوام به اونایی که جدید اضافه شدن رای بدم چی کار کنم؟
482921_LaieA_016.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا