باسلام نظرشما درمورد این سایت چیه؟www.varzeshhay.com ممنونتون میشم توش عضو بشین
M maloomi New member 2013 , September 4 #1 باسلام نظرشما درمورد این سایت چیه؟www.varzeshhay.com ممنونتون میشم توش عضو بشین
A ahmadfononi معاونت انجمن 2013 , September 4 #3 تاپیک به بخش معرفی سایت منتقل شد. نام تاپیک ویرایش شد آخرین ویرایش: 2013 , September 4
M maloomi New member 2013 , September 5 #4 باسلام میشه بگید جای صحیح برای نمایش نظرسنجی از سایت کجاست؟
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2013 , September 5 #5 maloomi گفت: باسلام میشه بگید جای صحیح برای نمایش نظرسنجی از سایت کجاست؟ کلیک کنید تا باز شود... در حال حاضر این انتقال به بخش مناسب توسط مدیر سایت صورت گرفته است.
maloomi گفت: باسلام میشه بگید جای صحیح برای نمایش نظرسنجی از سایت کجاست؟ کلیک کنید تا باز شود... در حال حاضر این انتقال به بخش مناسب توسط مدیر سایت صورت گرفته است.
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2013 , September 5 #6 خب فرصتی شد الان از سایتتون بازدید کردم. سایت خوبی رو دارید بهتون تبریک میگم، به نظر من کمی لازم هست روی فونت ها کار کنید. مخصوصاً از لحاظ درشتی فونت ها فکر میکنم نیاز باشه کمی فونت هارو کوچکتر کنید.
خب فرصتی شد الان از سایتتون بازدید کردم. سایت خوبی رو دارید بهتون تبریک میگم، به نظر من کمی لازم هست روی فونت ها کار کنید. مخصوصاً از لحاظ درشتی فونت ها فکر میکنم نیاز باشه کمی فونت هارو کوچکتر کنید.