عكس ها بخش جذابي از رسانه هاي جهان را تشكيل مي دهند.نگاهي به 10 عكس خبري جالب از گوشه و كنار جهان .
تصوير جالب يك سوسمار بابتيل كه داراي دو سر است در پارك وحش هنلي بروك در شهر پرث در استراليا. اين خزنده دو سر داراي خصوصيات جالبي است. هر يك از سرها به تنهايي قادر به غذا خوردن هستند اما گاهي اوقات سر بزرگتر به سر كوچكتر حمله كرده و قصد خوردن آن را دارد. در عين حال به دليل داشتن دو مغز مجزا كنترل حركت پاهاي عقب توسط حيوان دشوار است.
منظره جالب استيو ديويس بيلياردباز انگليسي در جريان رقابتهاي جهاني اسنوكر در كراسيبل تئاتر در شهر شفيلد انگلستان كه با اين شيوه قصد دارد بر رقيبش جان هيگينس از اسكاتلند پيروز شود.
منظره زيبايي از يك گله فيل در كنار بركهاي در هنگام غروب در كشور بوتسوانا. اين عكس موسوم به غروب غولها توسط فرانس لانگتين در سال 1989 در بوتسوانا گرفته شده و توسط ليگ بينالمللي حفاظت عكاسان انتخاب شده است. چهل نفر از بزرگترين عكاسان حرفهاي طبيعت آثارشان در روز زمين به نمايش درآوردند.