مواد لازم براي 4 نفر :
بادمجان ---------------------------------- 2 عدد متوسط
مخلوط گوشت چرخ كرده و سويا -------- 100 گرم
گوجه فرنگي ----------------------------- 3 عدد
سيب زميني ----------------------------- 1 عدد متوسط
دل و جگر مرغ* --------------------------- 100 گرم خرد شده
پياز ---------------------------------------- يك عدد متوسط
فلفل دلمه اي ---------------------------- يك استكان نگيني خرد شده
قارچ --------------------------------------- 4-5 عدد
پنير موتزارلاي رنده شده ----------------- 50 گرم ( يك استكان سر خالي )
نمك ، فلفل ، زرد چوبه ------------------- به مقدار لازم
جعفري – شويد --------------------------- روي هم يك قاشق غذا خوري
طرز تهيه :
سويا را چند دقيقه خيس كنيد و بعد از آب كش كردن با گوشت چرخ كرده ميكس كنيد تا كاملا يك دست شود .
بادمجان را پوست بگيريد و نگيني خرد كنيد و در آب نمك غليظ بگذاريد تا تلخي آن گرفته شود .
گوجه فرنگي ، سيب زميني ، دل و جگر مرغ ، فلفل دلمه و قارچ را نگيني ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد .
پياز را خلال خرد كنيد و در مقداري روغن و زردچوبه سرخ كنيد تا كمي طلايي شود بعد مخلوط گوشت چرخ كرده و سويا را به آن اضافه كنيد و بعد از چند دقيقه گوجه نگيني خرد شده ( يا ميكس شده ) را به آن اضافه كنيد.
اگر لازم بود يك الي دو قاشق روغن به تابه اضافه كنيد و بعد دل و جگر خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد.
بادمجانها را آبكش و خشك كنيد . سيب زميني نگيني خرد شده و بادمجان و قارچ را جداگانه سرخ كنيد .
بادمجان ، قارچ و فلفل دلمه اي نگيني را به تابه اضافه كنيد و هم بزنيد . سبزي را همراه پنير رنده شده اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد .
5 دقيقه آخر سيب زميني نگيني سرخ شده را داخل غذا بريزيد هم بزنيد ( طوري كه سيب زميني ها له نشوند ) و درب ضرف را ببنديد . بعد از 5-6 دقيقه غذا كاملا آماده است .
غذا را همراه نان در ظرف مناسب سرو كنيد .
بادمجان ---------------------------------- 2 عدد متوسط
مخلوط گوشت چرخ كرده و سويا -------- 100 گرم
گوجه فرنگي ----------------------------- 3 عدد
سيب زميني ----------------------------- 1 عدد متوسط
دل و جگر مرغ* --------------------------- 100 گرم خرد شده
پياز ---------------------------------------- يك عدد متوسط
فلفل دلمه اي ---------------------------- يك استكان نگيني خرد شده
قارچ --------------------------------------- 4-5 عدد
پنير موتزارلاي رنده شده ----------------- 50 گرم ( يك استكان سر خالي )
نمك ، فلفل ، زرد چوبه ------------------- به مقدار لازم
جعفري – شويد --------------------------- روي هم يك قاشق غذا خوري
طرز تهيه :
سويا را چند دقيقه خيس كنيد و بعد از آب كش كردن با گوشت چرخ كرده ميكس كنيد تا كاملا يك دست شود .
بادمجان را پوست بگيريد و نگيني خرد كنيد و در آب نمك غليظ بگذاريد تا تلخي آن گرفته شود .
گوجه فرنگي ، سيب زميني ، دل و جگر مرغ ، فلفل دلمه و قارچ را نگيني ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد .
پياز را خلال خرد كنيد و در مقداري روغن و زردچوبه سرخ كنيد تا كمي طلايي شود بعد مخلوط گوشت چرخ كرده و سويا را به آن اضافه كنيد و بعد از چند دقيقه گوجه نگيني خرد شده ( يا ميكس شده ) را به آن اضافه كنيد.
اگر لازم بود يك الي دو قاشق روغن به تابه اضافه كنيد و بعد دل و جگر خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد.
بادمجانها را آبكش و خشك كنيد . سيب زميني نگيني خرد شده و بادمجان و قارچ را جداگانه سرخ كنيد .
بادمجان ، قارچ و فلفل دلمه اي نگيني را به تابه اضافه كنيد و هم بزنيد . سبزي را همراه پنير رنده شده اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد .
5 دقيقه آخر سيب زميني نگيني سرخ شده را داخل غذا بريزيد هم بزنيد ( طوري كه سيب زميني ها له نشوند ) و درب ضرف را ببنديد . بعد از 5-6 دقيقه غذا كاملا آماده است .
غذا را همراه نان در ظرف مناسب سرو كنيد .