واران: مورينيو يک برنده است [h=2] رافائل واران، مدافع رئال مادريد، با تحسين ژوزه مورينيو، صداقت و ذهنيت پيروزي آقاي خاص را مورد ستايش قرار داد. |
[TD="align: left"]

اين مدافع جوان فرانسوي که در سال 2011 به رئال پيوست، در دو فصل کار زير نظر سرمربي پرتغالي به يکي از بهترين مدافعان جوان اروپا تبديل شد. هرچند مورينيو در آخرين فصل حضورش در سانتياگو برنابئو با چند بازيکن رئال دچار مشکل شد اما واران خاطرات خوبي از او دارد. به گزارش گل، او در گفتگو با سايت فيفا، در مورد بهترين ويژگي مورينيو، گفت:" من بازيکن جواني هستم و مربيان زيادي نداشتم؛ به همين خاطر مقايسه کردن براي من دشوار است اما اين شخصيت و کاريزماي او بود که همه تيم آن را احساس مي کرد. او اين ويژگي ها را به بازيکنانش منتقل مي کرد. او يک مبارز است. او يک برنده است و هميشه تيم هاي مبارزه جو و با شخصيت ساخته است. او به من گفت که فرصت بازي خواهم داشت و اينکه بايد شناخت بهتري از بازي خودم پيدا کنم. مورينيو به قولش عمل کرد و در دو سالي که زير نظر او بازي کردم، او در بهترين زمان از من بازي گرفت." واران که به دليل مصدوميت براي چند ماه از ميادين دور بود، به تازگي به ترکيب اصلي رئال برگشت. |