• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پدرو: در تمرينات دلتنگ ويا مي‌شوم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] مهاجم اسپانيايي بارسلونا با توصيف هم‌تيمي پيشين خود به عنوان الگويي براي فوتبال اسپانيا اعتراف کرد نديدن او در تمرينات کاتالان‌ها براي او حس خوشايندي به همراه ندارد.

[TD="align: left"]
00942280.jpg
[/TD]

پدرو رودريگس، درباره داويد ويا که ماه گذشته بارسلونا را به مقصد اتلتيکومادريد ترک کرد، گفت: ويا براي من فردي عزيز است. ما لحظات زيادي را در کنار هم تجربه کرده‌ايم اما اکنون که ديگر او را در تمرينات بارسلونا نمي‌بينم، دلتنگش مي‌شوم. خوشبختانه هنوز مي‌توانم در تمرينات تيم ملي اسپانيا او را ببينم و از تمرين در کنارش لذت ببرم. خوشحالم که در اتلتيکومادريد اوضاع بر وفق مرادش پيش مي‌رود.

به گزارش تسنيم،پدر و ادامه داد: ويا براي فوتبال اسپانيا يک الگو است. اگر دست من بود او را در بارسلونا نگه مي‌داشتم اما در فوتبال از اين دست اتفاقات رخ مي‌دهد. براي او آرزوي موفقيت مي‌کنم.

تيم ملي اسپانيا فردا (جمعه) در مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 به مصاف فنلاند مي‌رود و پدرو اميدوار است که کشورش با کسب تمام امتيازات به خانه برگردد. وي اظهار داشت: بايد اين بازي را ببريم، چون بازي بسيار مهمي براي ما محسوب مي‌شود. مي‌دانيم که فنلاند حريف دست و پا بسته‌اي نيست.

ماتادورها در شرايطي به هلسينکي مي‌روند که هنوز مشخص نيست که دروازه‌بان اصلي اين تيم چه کسي خواهد بود. ويسنته دل‌بوسکه، سرمربي تيم چند روز پيش دوباره تاکيد کرد که ايکر کاسياس، سنگربان نيمکت‌نشين رئال مادريد همچنان دروازه‌بان شماره يک تيم او خواهد بود اما اکنون اخباري منتشر شده مبني بر اينکه احتمال دارد دل‌بوسکه نيز مانند کارلو آنچلوتي، سرمربي رئال مادريد، کاسياس را روي نيمکت بنشاند.

پدروي 26 ساله در اين خصوص تصريح کرد: متاسفانه ايکر اين روزها در تيمش وضعيت خوبي ندارد اما او هنوز هم يک دروازه‌بان بزرگ است. ويکتور والدس هم دروازه‌بان سطح بالايي است. اين سرمربي است که بايد تصميم بگيرد وضعيت کدام يک از دروازه‌بان‌هايش بهتر است.

بالا