الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد اولیه :
برنج خيس خورده سه پيمانه
سبزي پلويي تازه يك و نيم پيمانه
پسته بدون نمك 1و 4/1 پيمانه
نمك، زردچوبه و فلفل به ميزان لازم
گوشت گوسفندي بدون استخوان 400 گرم
هويج خرد كرده يك عدد
گشنيز خرد شده به ميزان لازم
پياز ريز خرد شده يك عدد
روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را با كمي روغن تفت داده و گوشت را به آن اضافه ميكنيم، سپس هويج، نمك، زردچوبه و فلفل را افزوده و بعد از كمي تفت دادن با مقداري آب ميگذاريم تا گوشتها بپزند. در آخر پخت گشنيز را اضافه ميكنيم.
پستههاي خام را كمي با آب گرم خيس كرده و پوست روي آن را ميگيريم و با چاقو لپه ميكنيم .
برنج را با سبزي آبكش ميكنيم. داخل قابلمه روغن ريخته و كمي برنج ته قابلمه ميريزيم و با مواد گوشتي روي آن را ميپوشانيم سپس مابقي برنج را روي مواد گوشتي ريخته و در آخر پستهها را روي برنج ميريزيم و برنج را دم مينماييم.
نکته: ميتوانيد برنج را در ظرف کشيده و گوشت را روي آن ريخته و سرو کنيد.

سبزي پلويي تازه يك و نيم پيمانه
پسته بدون نمك 1و 4/1 پيمانه
نمك، زردچوبه و فلفل به ميزان لازم
گوشت گوسفندي بدون استخوان 400 گرم
هويج خرد كرده يك عدد
گشنيز خرد شده به ميزان لازم
پياز ريز خرد شده يك عدد
روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را با كمي روغن تفت داده و گوشت را به آن اضافه ميكنيم، سپس هويج، نمك، زردچوبه و فلفل را افزوده و بعد از كمي تفت دادن با مقداري آب ميگذاريم تا گوشتها بپزند. در آخر پخت گشنيز را اضافه ميكنيم.
پستههاي خام را كمي با آب گرم خيس كرده و پوست روي آن را ميگيريم و با چاقو لپه ميكنيم .
برنج را با سبزي آبكش ميكنيم. داخل قابلمه روغن ريخته و كمي برنج ته قابلمه ميريزيم و با مواد گوشتي روي آن را ميپوشانيم سپس مابقي برنج را روي مواد گوشتي ريخته و در آخر پستهها را روي برنج ميريزيم و برنج را دم مينماييم.
نکته: ميتوانيد برنج را در ظرف کشيده و گوشت را روي آن ريخته و سرو کنيد.