• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پشت صحنه كسب درآمد در وبلاگ ازطريق تبليغات

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
شت صحنه كسب درآمد در وبلاگ ازطريق تبليغات :

با سلام.
وبمسترهای عزیز من در ابتدا این سوال رو مطرح می کنم: چرا تبلیغات سایت های تبلیغ دهنده ایرانی را نمایش ندهیم؟
به هزار و یک دلیل. بذارید چند سیستم معروف تبلیغ دهنده و کسب درآمد ایرانی رو بررسی کنیم:

(من با تمامی این سیستم ها حداقل یک سال کار کردم و 4 تا سایت دارم و 6 سال هست که در زمینه (کسب درآمد از اینترنت) فعالیت می کنم.)

1) سی دی کده با آدرس http://www.30dkadeh.com : این سایت یکی از اولین سایت های کسب درآمد برای وبمسترهای ایرانی بود که بر مبنای کلیک بر روی بنرها فعالیت می کرد.
البته در حال حاظر این سایت فعالیت کمی دارد. ولی اون زمان که ما باهاش کار می کردیم، بدک نبود. حدود 4 تا 5 تا بنر تابلو و تکراری داشت که با توجه به کلیکی 5 تومان و بنرهای نه چندان جالب کلیک کمی روش می شد و درآمد چندانی نصیب وبمستر نمی شد. مثلاً با روزی 5000 بازدید، حدوداً دو ماه و نیم طول می کشید که بیست هزار تومان بشه.
کارش هم بدک نبود، بعد از دو، سه بار ایمیل زدن پول رو پرداخت می کرد. البته یک بار هم یک تقلب اساسی کرد:
بدون اینکه ایمیلی بزنه و خبری بده، اومده بود سیستمش رو عوض کرده بود. ما هم از همه جا بی خبر گفتیم بذار تا درآمد به شصت هزار تومان برسه بعد ایمیل می زنیم. هر چند روز هم به کنترل پنل سر می زدیم و می دیدیم که مشکلی نیست و کلیک ها دارند حساب میشند. درآمد به شصت هزار تومان رسید و ما ایمیل زدیم. اینا گفتند که ما دو ماهه سیستم رو عوض کردیم. و شما باید به صفحه اول سایت ما مراجعه می کردید و در سیستم جدید عضو می شدید.
من هم گفتم مگه شما کلیکی چند می دادید، که من بخوام هر روز به سایت شما سر بزنم. بعدش هم این وظیفه شماست که به ما اطلاع بدید. خوب آدم حسابی! اگه شما سیستمت رو عوض کردی، حداقل کاری که میشه کرد اینه که سیستم قدیمی رو پاک و یا غیرفعال کنی تا دیگه بنر نشون نده و کنتور نندازه. حالا جالب اینه که من رفتم سیستم جدیدشون رو نگاه کردم. سیستم جدید دقیقاً مانند سیستم قدیم بود. و فقط اومده بودند آدرس پورتال رو عوض کرده بودند. یعنی مثلاً اگر سیستم قدیمی در پوشه ads نصب بود. سیستم جدید رو در پوشه adv نصب کرده بودند. ما هم هرچی بهشون می گفتیم که آقا حالا ما فعالیت کردیم و بازدیدکننده رو روی صفحه اول و محصولات شما فرستادیم و آمار کارکرد ما هم در کنترل پنل قدیمی شما موجود هست، گوششون بدهکار نبود.
خلاصه با کلی تلفن و ایمیل (فکر کنم یه ده هزار تومانی پول تلفن دادم. چون از شهرستان زنگ می زدم) بالاخره راضی شدند یک ماه دیگه نصف پول، یعنی سی هزار تومان رو به ما بدند. حالا خودتون بگید شصد هزار تومان چیه که بخواند نصفش، اونم بعد از یک ماه تاخیر بهت بدند!
حالا بگید این تقلب نیست که بیایند سیستم رو عوض کنند و بهت اطلاع ندهند و کنترل پنل قدیمیشون هم همین طور کنتور بندازه؟

2) زر سی دی با آدرس http://www.zarcd.com : این سیستم یکی از سیستم های جدید هست که در حال حاضر که دارم این مطلب رو می نویسم کلیکی 11 تومان میده. این سایت یکی از بدحساب ترین سایت ها می باشد. میشه گفت سیستمش بد عمل نمی کنه و کلیک ها رو تقریباً درست حساب می کنه. ولی موقع واریز پول که میشه جونت رو به لب می رسونه که چندرغاز حقت رو بهت بدند. در اوایل که می گفت وقتی درآمدتون به حدنصاب رسید ایمیل بزنید تا درآمد رو واریز کنیم. شما هم باید می اومدید هر روز به کنترل پنل سر می زدید که حالا ببینم به حد نصاب رسیده یا نه. اصلاً این وظیفه شماست که هر کی درآمدش به حدنصاب رسید پولش رو بهش بدید و ایمیل‌بازی معنی نداره.
حالا این مسئله پیشکششون. واقعاً داغونت می کنند تا پول رو بهت بدند. اول ایمیل می زنی میگی درآمد به حدنصالب رسید. اونا جواب میدند الان وقت ایمیل زدن نیست آخر ماه ایمیل بزن. آخر ماه ایمیل می زنی میگه تا اول ماه بعد واریز می کنم. اول ماه میاد هنوز واریز نکردند. میگی چرا واریز نکردید، میگند ما گفتیم اول ماه میلادی!!!! اول ماه میلادی میاد هنوز واریز نکرند. ایمیل می زنند که «متاسفنه سایت پرداخت دات کام هنوز پول ما رو نداده و تا پانزدهم همین ماه شمسی باید صبر کنید» حالا پانزدهم که اومد میری می بینی واریز کردند. چقدر؟ مثلاً اگه 39.900 تومان کار کرده باشی 30.000 تومان رو واریز می کنند و 9.900 تومان رو برای ماه بعد می گذارند.
حالا بگید این تقلب نیست که چندرغاز پولو بعد از یک ماه و نیم تاخیر بهت بدند؟ حالا در سیستم جدیدشون ایمیل از بین رفته و از طریق فعال شدن لینک «درخواست واریز درآمد» در کنترل‌پنل کاربر کار می کنه. می گویند شما روزها 13 تا 15 ماه، روی لینک کلیک کنید. دقیقاً 16 ماه واریز می کنیم. همش دروغه. دروغه.دروغه. باید مثل قبل هزارتا ایمیل و ایمیل بازی در بیاری تا بهت بدند. یه شماره موبایل هم دادند که بعد از شش هزار بار تماس هنوز موفق نشدم با اونا تماس بگیرم. به دفتر تهرانشون هم که زنگ می زنی، می گویند این کارا ربطی به ما نداره و باید با همون موبایله تماس بگیری!

3) هزارتومن با آدرس http://www.1000toman.com : این سایت از نظر خوش حسابی حرف نداره و بلافاصله بعد از رسیدن پول به حدنصاب در تاریخ معین شده، واریز می کنه. واصلاً هم لازم نیست بهشون ایمیل بزنی که آقا پول ما رو واریز کن. ولی... ولی... ولی...
امان از دست سیستمش. اصلاً کلیک ها رو درست حساب نمی کنه. خیلی خیلی کمتر از حد واقعی کلیک ها رو حساب می کنه. ما اوایل متوجه نبودیم ولی بعد با بررسی هایی که کردم متوجه شدم «بابا تو دیگه کی هستی، دست دزدها رو از پشت بستی!» من یک مثال براتون می زنم: ما به طور همزمان تبلیغات زرسی دی و هزارتومن رو نشون می دادیم. تبلیغات 1000toman رو در کلیک‌خورترین مکان و در چندجا گذاشته بودیم. در ضمن از چند سایت دیگه هم بازدیدکننده رو روی تبلیغات 1000toman می فرستادیم. از طرف دیگه تبلیغات 1000toman بسیاز جذاب و دیدنی است (برعکس زرسی دی که خیلی تابلو هست) و تبلیغات 1000toamn آنقدر جالب بودند که خودم هم می خواستم روش کلیک کنم. ولی خویشتن داری می کردم! هزارتومن کلیکی 15 تومان می داد و زرسی دی 11 تومان. آخر ماه که شد زرسی دی 30.000 تومان شد و هزارتومن 17.000 تومان!
خوب این دیگه تابلو هست که کلیک ها رو حساب نمی کنه. به طور تجربی تقریباً 10 درصد بازدیدکنندگان روی تبلیغات کلیک می کنند ولی این آمار در مورد هزارتومن به کمتر 5 درصد می رسید. حالا خودتون بگید مگه میشه تبلیغات رو در بهترین جا بذارید و بازدیدکننده نسبتاً زیادی اونو ببیند و تبلیغات هم بسیار جالب باشند ولی کسی کلیک نکنه!
پس معلومه یه تقلبی تو کاره. در ضمن بگم همه این سیستم ها IP رو نگه می دارند. ولی این هزارتومنه به نظر من کلک دیگه ای می زنه که اینقدر کم حساب می کنه. الان که دارم این مطلبو می نویسم باید بگم که 1000toman دیگه کلاً داره کلیک رو در حد یکی، دو کلیک در روز حساب می کنه!!! در حالی که زرسی دی که هنوز پولمون رو بعد از یک ماه نداده، روزی حداقل 100 کلیک حساب می کنه.
تازگی هم هزارتومن یه سایت به نام topcdbazar با آدرس http://www.topcdbazar.com راه اندازی کرده که کلیکی 20 تومان میده و دیگه غوغاست. واقعاً کلیک ها رو کم حساب می کنه و فکر کنم هیچکی نتونه به حدنصابش برسه! من فکر کنم از هر 100 کلیک فقط 10تاش رو حساب می کنه.
در ضمن بگم این هزارتومن یه سی، چهل تایی سایت داره که با عناوین مختلف کار می کنند.

4) سیستم پویا آنلاین : حقیقتاً من خودم با این سیستم کار نکردم ولی یکی از بچه ها که کار کرده بود می گفت خیلی خوش حسابه ولی یکم تبلیغاتش کمه و زیاد جالب نیست و پول کلیک هاشم کم هست. و کالایی نمی فروشه. مثل اینکه میاد بازدیدکننده رو روی تبلیغات گوگل خودش می فرسته.

5) سیستم های اشتراکی و پورسانتی : بهتون پیشنهاد می کنم اصلاً به صورت پورسانتی کار نکنید. چرا؟ اگر سایت پربازدیدی دارید که لزومی نداره پورسانتی کار کنید. اگه خودتون کالا بفرشید (حالا شده حتی یک کالا) بیشتر به نفعتون هست. و اگر بازدیدکننده زیادی ندارید که اصلاً به دردتون نمی خوره و همین سیستم کلیکی بهتره.

6) سیستم پنج راه با آدرس http://5rah.com : واقعاً بی خود هست. تبلیغات بسیار تابلو و محدود است. زمانی که سایت های دیگه کلیکی 5 تومان میدادند، اینا کلیکی 1 تا 2 تومان میدادند. الان دیگه نمی دونم کلیکی چند تومان میدند. اینها دنبال این هستند که به یک بهانه اکانتت رو ببندند. مثلاً ما هنوز کدشون رو تو سایت نذاشته بودیم، ایمیل زدند که به دلیل تقلب در سیستم، اکانت شما بسته شد! آخه کدوم تقلب! ما هنوز کد رو تو سایت نذاشتیم.

7) مابقی سیستم ها : بقیه سیستم هایی که وجود دارند یا متعلق به همین شرکت های بالا هستند که با نام های دیگر فعالیت می کنند و یا درپیت‌تر از اینها هستند. وقتی بزرگاشون اینطور باشند وای به حال کوچیکترها!

8 ) agpshop با آدرس http://www.agpshop.com : من که هنوز نتونستم ازش پول بگیرم. مثل اینکه اخیراً هک شده و در ضمن دوستان ازش راضی نیستند و گفته میشه علناً در آمارها دست میبره و اونها رو کم میکنه!!

نـتـیـجـه گـیـری: آقا اگه به فکر کسب درآمد از اینترنت، از روش نمایش تبلیغات هستید. زیاد رو سایت های ایرانی حساب نکنید همشون به نوعی دارند کلاه‌برداری می کنند. و شما هر چقدر در سیستم هاشون تقلب کنید با کارهایی که اینا می کنند، تقلب های شما اصلاً به حساب نمی آد. ولی خداییش من حتی یکبار هم در این سیستم ها تقلب نکردم و نخواهم کرد. (شاید هم به همین خاطر هست که به جایی نرسیدم!)
این رسم مردونگی نیست. اینا می آیند تمام پول هاشون رو تو سایت های بلاگفا و پرشن بلاگ و ... صرف می کنند و وقتی به ما می رسند میگند پول نداریم و یا کلیک ها رو درست حساب نمی کنند.

منبع: پرشين تولز

بالا