• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پلاتینی: استفاده از تکنولوژی اجتناب‌ناپذیر است/ نمی‌توانیم یورو را در آسیا برگزار کنیم

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی

1.jpg

رییس اتحادیه فوتبال اروپا ضمن تاکید بر استفاده از تکنولوژی در فوتبال، احتمال
برگزاری بازی‌های یورو 2020 در یک کشور آسیایی را رد کرد.
به گزارش خبرنگار ایسنا از مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا کوالالامپور، میشل
پلاتینی رییس اتحادیه فوتبال اروپا در کنفرانس خبری پس از امضای یادداشت تفاهم همکاری بین یوفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا در خصوص استفاده تکنولوژی عبور توپ از خط گفت: من هنوز بر عقیده خود هستم. موضوع تنها تکنولوژی عبور توپ از خط نیست بلکه موضوع ورود تکنولوژی به فوتبال است و اگر تکنولوژی آمده پس ما باید از آن استفاده کنیم.
وی تصریح کرد:این کار سالانه 50 میلیون یورو هزینه دربر دارد و باید در این خصوص
تجدید نظر کنیم. البته به عقیده من این امر بحث بسیار مهمی است و تمام خرجی که ما در این خصوص کردیم می‌تواند معادل یک یا دو گل باشد اما به نظر من این کار ارزش انجام دادن را دارد.
تغییر در نحوه برگزاری بازی‌های یورو 2020 که قرار است به جای یک یا دو کشور در
کشورهای مختلف اروپا برگزار شود موضوع دیگر صحبت‌های پلاتینی بود و وی در پاسخ به سوالی در خصوص احتمال برگزاری این مسابقات در آسیا اظهار کرد: ما همین الان در خواست‌های زیادی از فدراسیون‌های مختلف اروپا داریم که خواستار برگزاری بازی‌ها شده‌اند و من چطور می‌توانم به کشورهای اروپایی بگویم که می‌خواهیم بازی‌ها را در کشورهای آسیایی برگزار کنیم.
اسطوره سال‌های نه چندان دور فوتبال اروپا و جهان همچنین در پاسخ به سوالی در
خصوص اینکه "آیا چیزی هست که شما از ای‌اف‌سی یاد بگیرید؟"، گفت: بله همیشه می‌توان از اتفاقات، افراد و سازمان‌های دیگر چیز یاد گرفت. درست است که ما در زمینه فوتبال قدیمی‌تر هستیم و فوتبال پیشرفته‌تری داریم اما همیشه چیزهایی برای یاد گرفتن وجود دارد.
در همین حال ژانگ جیلانگ، سرپرست کنفدراسیون فوتبال آسیا در پاسخ به سوالی در
خصوص استفاده از تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه در آسیا گفت: این تکنولوژی جدید است و در مرحله آزمایش قرار دارد. اگر همه چیز خوب پیش برود ما نیز در آینده از آن استفاده خواهیم کرد.
وی همچنین در خصوص جزئیات این یادداشت تفاهم همکاری اظهار کرد: هنوز در خصوص
جزئیات تصمیم‌گیری نشده است و امروز تنها روز امضا و عقد قرارداد بوده است

بالا