• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيتزا

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
پيتزا
مواد لازم براي روي پيتزا
1) گوشت چرخ كرده سرخ شده......................150 گرم
2) كالباس خام.........................................150 گرم
3) فلفل دلمه اي خام...................................1عدد
4) قارچ خام...........................................100گرم
5) پياز خام............................................1عدد
6) پنير پيتزا...........................................200گرم

مواد لازم براي خمير پيتزا
1) آرد...................................250 گرم
2) شكر.................................1 ق سوپ خوري
3) مايع خمير ترش...................1ق سوپ خوري
4) آب..................................2/1ليوان
5) روغن مايع......................... 3ق غذا خوري
6) آويشن...............................1 ق غذا خوري
7) سس گوجه..........................به ميزان لازم
8) نمكوفلفل............................به ميزان لازم
9) پنير كشدار و مزه دار............به مقدار لازم

طرز تهيه
خمير پيتزا
مايع خمير ترش را داخل آب زده به مت 15 دقيقه گذاشته تا پف كند بعد شكر و نمك را اضافه كرده نمك فره خوبي ميدهد
آرد را اضافه ميكنيم و بعد كم كم شير را اضافه كرده تا شل نشود و كمي هم روغن اضافه ميكنيم شير را كم كم افزوده تا شل نشود . بايد خمير يك تكيه شود حالا داخل يك پكت فريزير گذاشته به مدت نيم ساعت داخل يخچال گذاشته تا استراحت كند بعد از نيم ساعت در آورده و خمير را به شكل گرد در آورده رويش را كمي آرد زده و بعد با وردنه صاف كرده
ظرف پيتزا را چرب كرده و خمير را داخل ظرف گذاشته روي خمير را سس گوجه زده پنير پيتزا را روي تمام سطح خمير ريخته براي فره دار كردن اين كار ميكنيم حالا يك لايه گوشت ميريزيم بعد كالباس ريخته و حالا يك لايه قارچ وفلفل و پياز ريخته هر كدام از اين 3 مورد(قارچ،فلفل،پياز) يك لايه ريخته و حالا يك لايه پنير كشدار را روي مواد قبلي ريخته و تمام سطح را پوشانده خوب تقريبا" به آخر كا ميرسيم در اين مرحله روي مواد يك لايه سس ريخته ولي بايد اين لايه خيلي كم باشه در آخر سر آويشن ريخته به روي تما سطح پيتزا حالا در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 250 درجه فارن هايت پتزا را به مدت 20 الي 30 دقيقه گذاشته آماده اس نوش جان.
 
بالا