• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پیامد توهین خواننده زن عرب به مردم ایران

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
117773_630.jpg

طی نظر سنجی که از طریق سایت مردمی و پر بیننده MBC۲ صورت گرفت خواننده و رقاصه عربی «نانسی عجرم» پایین‌تر از «نجوی کرم» خواننده دیگر عرب قرار گرفت این در حالی است که وی قبلا محبوب‌ترین زن خواننده عربی شناخته شده بود.

به گزارش جام نیوز به نقل از سایت یاهو؛ برگزار کنندگان این نظر سنجی عکس چهار نفر از خوانندگان لبنانی که کلاه کابویی به سر کرده‌اند را به مردم عرضه کرده است تا در این مسابقه شرکت کنند.

در این نظر سنجی که از ۱۱اکتبر آغاز شده و تا آخر ماه جاری ادامه دارد نانسی عجرم با ۱۹ درصد پایین‌تر از نجوی کرم که ۲۷در صد را به خود اختصاص داده است قرار دارد.

گفتنی است در خبر‌ها آمده بود که این خواننده و رقاصه عربی در لینک سایت خود به مردم ایران توهین کرده بود.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
من چند وقت پیش دیده بودم...اگه یه ایرانی میخواست وارد سایتش بشه یه پیام میداد که شما ایرانی هستین و....................:عصبانی:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
اقا طرف حال نمیکرد با ایرانیییییی هاااااا من موندم بعضی از مردم ایران چه عاشقققققققش بودن .

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
من قبلا ازش خوشم میومد ولی بعد از همین قضایا بی خیالش شدم:عصبانی:

بالا