• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پیرمرد ساده لوحی که تصور کرد دختر جوان عاشقش شده +عکس

parastu

متخصص بخش گالری عکس

شوهری ادعا دارد که توسط خانواده تونسی همسر بسیار جوانش گروگان گرفته شده است و او را تهدید کرده اند که اگر پس اندازش را به آنها ندهد ، انگشتانش را قطع خواهند کرد.
به گزارش نیک صالحی پائول فیتز پاتریک 56 ساله اهل انگلستان با امبارکیا 30 ساله در تعطیلاتی که در تونس به سر برد آشنا شد و چند ماه بعد با او ازدواج کرد. ولی وقتی دوباره به تونس برگشت تا عروس جوانش را ببیند به گزارش نیک صالحی این موضوع را دریافت و به زودی ماجرای عاشقانه اش تبدیل به کابوس شد.

او ادعا می کند که در اولین شب ماه عسل ، او را تنها در اتاق به مدت 10 روز زندانی و تهدید کردند. آقای فیتزپاتریک که کارمند بازنشسته دادگستری است و توانست از خانه فرار کند و قبل از پرواز به سمت خانه به سفارت انگلیس رفته و موضوع را اعلام کرد.
او گفت : "آنها همه پولی که همراهم بود به همراه لپ تاپ و لباس هایم را گرفته وبه گزارش نیک صالحی ازمن تقاضای کارت بانکی و پول نقد کردند و خواستند برای دریافت پول با بانک تماس بگیرم."
این آقا سال گذشته در تعطیلات با امبارکیا آشنا شد ، پس از بازگشت به خانه ، او با وی تماس گرفت که دلش برایش تنگ شده و او دوباره به تونس بازگشت ، این رفت و آمد 10 بار دیگر اتفاق افتاد و سرانجام در ماه آوریل با یکدیگر ازدواج کردند.
او اضافه کرد: "بسیار احمق بودم که فکر می کردم او عاشق من است، برای او فقط جنبه کوپن غذا داشتم."

منبع: http://www.niksalehi.com/special/archives/011967.php#more

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
:غش2:
پیر مردی که تصور کنه دختر جوون عاشقش شده واقعا احمقه:18:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
دختر جوان هیچوقت با پیرمرد ازدواج نمی کند مگر اینکه مجبور باشد ولی خیلیا بخاطر پول ازدواج میکنند اگر این پیرها هم فکر کنند که دختری که باهاش ازدواج میکنه دوستش داره و عاشقشه احتمالا تو رویا سیر میکنه

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
عزیزان من عشق پیر و جوون نمیشناسه...:نیش2::نیش2::نیش2:اون کشش عشق بود دیگه... مثل آهن ربا ... :غش::غش::غش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
پیرمرده حقشه که دیگه ازاین عاشقیابه سرش نزنه:تنبیه::تنبیه:الان توکشورخودمون این موضوع باعث شده زندگی چندین ساله طرف ازهم بپاشه وابروشون هم رفته:62:دلم میخوادبدونم چرااین مردهاهمیشه چشم ودلشون اینورواونوره وسیرهم نمیشن چه بیست سالشون باشه جه صدسالشون باشه:26::26:مگه ماگناه کردیم که دخترشدیم:عصبانی:اونم موجوداتی به این خوشگلی وظریفی:giggle:

بالا