بر اساس نتایج تحقیقات دانشمندان دانشگاه آروس دانمارک، رژیم غذایی سرشار از غلات خطر دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
به گزارش رویترز، این دانشمندان با تحقیق روی 900 زن و مردی که مقدار زیادی غلات مصرف می کردند دریافتند، میزان کلسترول و سایر عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در آنها کمتر است و قند خون در این افراد بهتر کنترل می شود.
دکتر جینسن و همکارانش دریافتند، افرادی که مقدار زیادی غلات مصرف می کنند کمتر به دیابت و بیماری های قلبی مبتلا می شوند و دارای میزان بالایی از هموسیستئین هستند. این دانشمندان همچنین دریافتند، مصرف کمتر غلات منجر به کاهش ماده هموسیستئین تا 17 درصد می شود. همچنین مصرف مقدار زیاد غلات نه تنها منجر به کنترل بهتر کلسترول و قند خون می شود، بلکه میزان انسولین را هم 14 درصد کاهش می دهد.
نتایج این تحقیق که در مجله امریکایی تغذیه منتشر شده، حاکی از آن است که، غلظت لپتین، یعنی هورمونی که باعث افزایش چربی خون می شود، در افرادی که غلات بیشتری می خورند، 11 درصد کمتر است.
هموسیستئین نوعی پروتئین خونی است که در کاهش بیماری های قلبی و سکته نقش مهمی دارد.
به گزارش رویترز، این دانشمندان با تحقیق روی 900 زن و مردی که مقدار زیادی غلات مصرف می کردند دریافتند، میزان کلسترول و سایر عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در آنها کمتر است و قند خون در این افراد بهتر کنترل می شود.
دکتر جینسن و همکارانش دریافتند، افرادی که مقدار زیادی غلات مصرف می کنند کمتر به دیابت و بیماری های قلبی مبتلا می شوند و دارای میزان بالایی از هموسیستئین هستند. این دانشمندان همچنین دریافتند، مصرف کمتر غلات منجر به کاهش ماده هموسیستئین تا 17 درصد می شود. همچنین مصرف مقدار زیاد غلات نه تنها منجر به کنترل بهتر کلسترول و قند خون می شود، بلکه میزان انسولین را هم 14 درصد کاهش می دهد.
نتایج این تحقیق که در مجله امریکایی تغذیه منتشر شده، حاکی از آن است که، غلظت لپتین، یعنی هورمونی که باعث افزایش چربی خون می شود، در افرادی که غلات بیشتری می خورند، 11 درصد کمتر است.
هموسیستئین نوعی پروتئین خونی است که در کاهش بیماری های قلبی و سکته نقش مهمی دارد.