ایران به راستی مهد هنرهای خلاقانه است. ایرانیان سعی میکنن هر چیزی رو به زیبایی شکل بدن و شگفتی ساز باشن. چای دو رنگ هم از زمانیکه چای در ایران مرسوم شده، در مراسم خواستگاری و مجالس مهم باب شد. در گذشته یکی از هنرهای زنان ایرانی درست کردن چای دو رنگ بود که کم کم به مرور زمان کمرنگ شده و امروزه در مواردی خاص و یا در خانواده هایی اصیل به چشم میخوره. روش درست کردن چای دو رنگ ساده ست ولی کمی نیاز به صبر و حوصله و دقت داره. استکان های کمر باریکتون رو در بیارین و یک چای خوش رنگ دم کنید و آماده بشین برای درست کردن چای دو رنگ. اول نصف استکان رو آب جوش بریزین و چند حبه قند توی استکان بندازین و با قاشق چای خوری هم بزنین تا قند حل بشه. غلظت قند باید زیاد باشه و به حد اشباع برسه. یعنی وقتی که قند میندازین دیگه حل نشه و شیره ماننده بشه. برای این منظور تعداد 4 تا 6 حبه قند کافیه . حالا توی یک کاسه چای خالص بریزین و با استفاده از یک قاشق یا ملاقه کوچک به آرومی و کم کم روی این شیره چای بریزین. میبینین که آب در پایین و چای در بالا قرار میگیره. به همین سادگی. اگه در مقیاس زیاد میخواهین درست کنین، توی یک قابلمه آب و شیره باید درست کنید. یعنی به تعداد و متناسب با استکان ها آب داخل قابلمه بریزین و قند یا شکر و یا نبات رو اونجا بهش اضافه کنین و بعد توی تمام استکان ها رو تا نیمه با این شیره پر کنین و به آهستگی چای رو به استکان ها اضافه کنید. برای سادگی و سرعت کار هم میتونین از یک یا دو نفر آدم خونسرد استفاده کنید. (؛ این روش بیشتر مجلسی و تفننی و رسمی هست و مزه و طعم چای در اون چندان مطرح نیست مخصوصاً هم که چای شیرینه نه تلخ. به همین دلیل از آوردن این چای برای کسانیکه عادت به نوشیدن داغ داغ چای دارن و تصور میکنن اگه چای بیشتر از دو دقیقه در استکان باقی بمونه از دهن می افته، خودداری کنید.