Ever Green
متخصص بخش پزشکی
یک متخصص تغذیه در آمریکا تاکید دارد که چای سیاه حاوی منگنز و پتاسیم بوده و بر این اساس در رشد فیزیکی و حفظ تعادل مایعات در بدن نقش دارد.
به گزارش هفت روز به نقل از خبرگزاری یونایتد پرس، فیل لمپرت از تحلیل گران صنایع غذایی، معتقد است علاقمندان به چای سیاه کمتر به بیماریهای عروقی مبتلا میشوند.
وی تاکید دارد که چای سیاه همچنین فشار خون را کاهش می دهد. چای هم چنین حاوی فلاونوئید است که یک آنتی اکسیدان قوی بوده و با رادیکالهای آزاد مبارزه می کند و مانع از تحریب سلولها و پیری می شود.
لمپرت می گوید: فلاونوئید همچنین از اکسیداسیون کلسترول بد جلوگیری می کند و مانع از ایجاد التهابات عروق خونی و شکلگیری لخته های خون در رگها می شود. از نظر این متخصص چای سیاه همچنین دارای فلوراید طبیعی است که به تقویت مینای دندان کمک میکند و پلاکهای دندانی را کاهش میدهد. چای همچنین حاوی یک دوم کافئین موجود در قهوه است.
لمپرت توصیه می کند که از مصرف چای با طعم دهندههای مصنوعی و یا حاوی شکر اجتناب شود.
به گزارش هفت روز به نقل از خبرگزاری یونایتد پرس، فیل لمپرت از تحلیل گران صنایع غذایی، معتقد است علاقمندان به چای سیاه کمتر به بیماریهای عروقی مبتلا میشوند.
وی تاکید دارد که چای سیاه همچنین فشار خون را کاهش می دهد. چای هم چنین حاوی فلاونوئید است که یک آنتی اکسیدان قوی بوده و با رادیکالهای آزاد مبارزه می کند و مانع از تحریب سلولها و پیری می شود.
لمپرت می گوید: فلاونوئید همچنین از اکسیداسیون کلسترول بد جلوگیری می کند و مانع از ایجاد التهابات عروق خونی و شکلگیری لخته های خون در رگها می شود. از نظر این متخصص چای سیاه همچنین دارای فلوراید طبیعی است که به تقویت مینای دندان کمک میکند و پلاکهای دندانی را کاهش میدهد. چای همچنین حاوی یک دوم کافئین موجود در قهوه است.
لمپرت توصیه می کند که از مصرف چای با طعم دهندههای مصنوعی و یا حاوی شکر اجتناب شود.