• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چتروم ایران انجمن !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

S@eed

Banned
سلام دوستان گرامـــی انجمن .

دوستان , بنده پس از تلاش های بسیار توانستم چترومی برای ایران انجمنی ها درست کنم !

این چتروم ( تریال ) هست و 15 روز بیشتر نمیشه ازش استفاده کرد , اما من تمدیدش کردم و بابتش 400 دلار دادم و خیلی هم دوست دارم این چتروم , بشه چتروم ایران انجمن و همین باعث پیشرفت و صد البته تبلیغ میتونه باشه !

پس دوستان حتما به چتروم خودتون بیاید و اوقات خودتون رو بگذرونید .

در حال حاضر (ادمین) چتروم خودم هستم , لطفا به مطالب زیر توجه بفرمایید :

قوانین و مقررات چتروم ایران انجمن :

1. استفاده از کلمات یا تصاویر رکیک و نامناسب در پروفایل کاربر (شامل نام کاربری، آواتار، و ...) همچنین در نوشته ها و تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.
تبصره: استفاده از کلماتی که به نحوی با اسامی مدیران و ادمینهای چتروم مشابهت داشته باشد یا کاربران را گمراه کند، مجاز نیست.

2. هر کاربر تنها حق انتخاب یک نام کاربری را داشته و در صورت فعالیت یک کاربر با دو اکانت هر دو اکانت محدود یا حذف خواهد شد.

3. هر مطلب صرفا بیانگر نظر و عقیده نویسنده آن است و بیانگر نظر و عقیده مسئولان چتروم و یا تفکر حاکم بر این چت نیست. بدیهی است مسئولیت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نویسنده آنهاست.

4. احترام به کاربران و مدیران چتروم، حفظ روحیه دوستی و رعایت حقوق دیگران، شرط ادامه فعالیت در یک محیط عمومی مجازی مانند چت است.

5. بحث در مورد دین، سیاست، مذهب، مقدسات و مسایل مربوطه در هر نوع و روش آن (چه موافق و چه مخالف) ، هیچ كمكی در راستای نیل به اهداف فنی چت ننموده و تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.

6. بحث در مورد راه های عبور از *****، نرم افزارهای ******** و مسایل مرتبط تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.

7. منازعات و مشکلات شخصی خود را خارج از عمومی و در پی ام حل کنید.

8. مسئولیت تمامی فایلها و یا تصاویر و ... كه از طریق چت رد و بدل میشوند بر عهده كاربر فرستنده بوده و چت ایران انجمن در قبال این گونه مسایل هیچ تعهدی در زمینه سالم بودن و ویروسی نبودن آنها و ... ندارد. ما به شما پیشنهاد میكنیم حتما پس از دریافت فایلها و ... آنها را قبل از استفاده توسط نرم افزارهایی كه كار ویروس یابی و اسكن فایلها را بر عهده دارند ، چك نمایید.

9. طبق قوانین مالکیت مادی و معنوی نرم افزارهای دارای حق کپی رایت، معرفی، نشر و یا ارسال موضوعات مرتبط با Warez بمعنای عام آن (نرم افزارهای کرک شده) و به هرشکل در چت ممنوع است.

10. حق حذف یا انتقال یک نوشته یا تاپیک، بدون دلیل و اطلاع قبلی برای ادمین و معاونت "یک پارس"محفوظ است. که البته در صورت تمایل، می توانند در آن مورد توضیح یا اخطار دهند.
[FONT=Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]

- رعایت قوانین فوق برای کلیه کاربرانی که ثبت نام می کنند الزامی است.

با تشکر (ادمین)

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

( معرفی درجات چتروم ایران انجمن )

به ترتیب :

سوپر ادمین : سرپرست کل چت
توانایی های یک سوپر ادمین : مسدود کردن کاربرانی که قوانین رو رعایت نمیکنن( از آی پی ) . بن کردن،کیک،میوت و سایلنت میوت . یک ادمین به پنل چتروم دسترسی دارد، ممبر،مستر و فول مستر رو ادمین طبق صلاحدید انتخاب میکند .
رنگ سوپر ادمین در چتروم : بنفش .
فول مستر یا عبارتی دیگر (ادمین) : تمام امکانات سوپر ادمین رو داراست به جز 3 مورد . اول اینکه نمیتونه به پنل چتروم دسترسی داشته باشه، توانایی مسدود از (آی پی ) رو دارا نیست و سوم اینکه نمیتونه ممبر،مستر یا (ادمین) انتخاب کنه!
توانایی‌های یک ادمین : بن،کیک،میوت و سایلنت میوت .
رنگ ادمین در چتروم : قرمز .
مستر : کاراموزی که پس از 1 ماه فعالیت مداوم و کمک به چتروم میتواند (ادمین) شود .
توانایی‎های یک مستر : کیک،میوت و سایلنت میوت .
رنگ مستر در چتروم: آبی .
ممبر یا به عبارتی دیگر اسپیکر : یک کاراموز پس از یک هفته فعالیت، میتواند مستر شود .
توانایی ممبر : ممبر با کاربر ساده فرقی ندارد، اما کاربران ساده نمیتوانند به ممبر پیغام خصوصی دهند .
رنگ ممبر در چتروم : نارنجی .

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

( مسترگیری ویژه چتروم )

سلام بر دوستان فلش چت ( چت ایران انجمن )

از آنجایی که چتروم فلش ( چتروم ایران انجمن ) تازه تاسیس شده است، ما اقدام به مستر گیری ویژه به مدت یک هفته کردیم . دوستانه علاقه مند جهت درخواست مستری میتوانند به ایمیل چتروم، پیغام فرستاده و در اصرع وقت رسیدگی خواهد شد .
توجه داشته باشید که میتوانید فقط یک بار درخواست بدید . ( ما به 5 مستر نیاز داریم، پس به 5 نفر اول درخواست کنندگان فقط جواب داده خواهد شد . پس از رسیدگی به مسترها، ایشان شروع به کار میکنند، در قسمت‌های بعدی وظایف مسترها رو خواهم گفت و همینطور دیگر کادر چتروم .

ایمیل چتروم : 1deltoora1@gmail.com

با تشکر از همگی دوستان .

:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
این چت روم به صورت رایگان هست دوست عزیز.
همچنین ایران انجمن در سرور ریدکال دارای سرور اختصاصی هست. بهتر هست برای ایجاد چنین تاپیک هایی قبلاً هماهنگ کنید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

تاپیک بسته شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا