• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چرا دکمه لباس خانم ها بر خلاف آقایان سمت چپ است؟!!

mallarme

کاربر ويژه
چون بیشتر مردم با دست راست کار می کنند به همین سبب دکمه های لباس را سمت راست میدوزند تا افرادی که به اصطلاح راست دست هستند به آسانی بتوانند دکمه های لباس خود را باز کرده یا ببندند. البته این موضوع در مورد لباس های مردانه کاملا صادق است اما بانوان چطور؟

25207_541.jpg


چرا با آنکه بیشتر خانم ها مانند آقایان راست دست هستند دکمه لباسشون سمت چپ دوخته شده است؟

برای پاسخ به این پرسش باید عقربه های زمان را به عقب بچرخانیم و به گذشته های دور برویم. یعنی زمانیکه نخستین بار دکمه لباس ساخته شد و این دکمه کالایی لوکس و گرانبها به شمار می رفت و تنها مردمان طبقه مرفه اجتماع استطاعت خرید آنرا داشتند. این در حالی بود که زنان اشرافی در آن زمان هیچگاه لباس خود را شخصا به تن نمی کردند بلکه خدمتکاری داشتند که این کار را برایشان انجام می داد.

چون خدمتکار برای بستن یا گشودن دکمه لباس بانوی خود می بایستی مقابل او قرار می گرفت دوزندگان لباس زنانه معمولا دکمه لباس را در سمتی قرار می دادند که خدمتکار بتواند به راحتی با دست راست خود آنها را باز کرده یا ببندد! از این رو دکمه لباس زنان را سمت چپ می دوختند.


هر چند امروزه استفاده از دکمه عمومیت یافته و دیگر از آن خدمتکاران خبرینیست با این حال هنوز هم این اصل به قوت خود باقی مانده و دکمه های لباس هایزنانه سمت چپ دوخته می شود.


منبع : عصر ایران

 

msh002

کاربر ويژه
اههههههههههههههه
دستت درد نکنه
یکی از دقدقه های ذهینم مرتفع شد
حالا دیگه میتونم در ارامش بمیرم:شاد:
 

mallarme

کاربر ويژه
اههههههههههههههه
دستت درد نکنه
یکی از دقدقه های ذهینم مرتفع شد
حالا دیگه میتونم در ارامش بمیرم:شاد:


ااااااااااااااااااااا
خواهش میکنم
عجب دغدغه های خوبی دارید شما......:خنده2:
ضمن اینکه این جور مسائل برای اکثر ما جنبه اطلاعات عمومی داره تا دغدغه....:خنده2:
موفق تر باشید:گل:
 
بالا