• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چرا غذا در دیگ زودپز راحت‏ تر پخته می‏شود؟

parisa

متخصص بخش
چرا غذا در دیگ زودپز راحت‏ تر پخته می‏شود؟
13713418014721414697820716522290621723486.jpg
پاسخ:چون در دیگ زودپز بخار آب محبوس می‏شود و راه خروج كافی ندارد، بنابراین فشار هوا داخل دیگ افزایش می‏ یابد و می‏ دانیم افزایش فشار، افزایش نقطه جوش را به مراه خواهد داشت. بنابراین غذا در دمایی بالاتر از 100[SUB]C[/SUB] قرار می‏ گیرد و در نتیجه راحت‏ تر پخته می‏ شود.
 

زکریا

New member
به این خاطر که زودپز هیچ تبادل گرمایی با محیط ندارد ویک سیستم بسته(منزوی) محسوب میشود .
یابه عبارت ساده تر سیستم بی دررو است(سیستم ایزوله است).
 
بالا